Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:29, 11. 11. 2014.

| Sport

Žalba Železničara zbog suđenja

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
andrija-madjar.jpg
Andrija Mađar; foto: Vanja Keser

Nakon odgledanog snimka utakmice između Železničara i Crvene zvezde u kom je beogradska ekipa pobedila sa 28:27 uz veliku pomoć sudija, rukovodstvo Nišlija uložilo je žalbe na suđenje.

U 7. kolu Železničar je na svom terenu pretrpeo poraz rezultatom 28:27 (16:13) od Crvene zvezde u utakmici koju su obeležili Marko Boričić i Dejan Marković, sudijski par iz Beograda.

Odgledali smo snimak utakmice i videli greške sudija. Napisali smo sve sporne situacije koje su nama išle na štetu i podnećemo žalbu - priča Miroslav Đorđević, trener Železničara.

Stručni štab Nišlija ne vidi samo sudije kao "krivce" za poraz na domaćem terenu, prvi ove sezone.

Imali smo slab početak u šuterskom delu, promašili smo četiri zicera i umesto da povedemo sa 7:1, oni su posle naših 3:1 preokrenuli na 4:3 u svoju korist. Loše smo otvorili utakmicu, nepojmljivo je da iskusni igrači 70% šuteva bace poluvisoko golmanu koji to najbolje brani - kazao je Đorđević.

Posle 7 kola "Želja" ima drugi najbolji napad sa 205 datih golova (Jugović ima 214), a treću najlošiju odbranu sa primljena 193 gola.

Opet smo dali 27 golova i napad je bio uspešan, ali smo primili 28 uz Zlatanovićevih 15 odbrana. Opet smo upropastili ono gde smo bili najjači. Mađar i Stefanović su imali lošu rolu u odbrani - dodaje Đorđević.

Narednu utakmicu Železničar igra u sredu, 12. novembra u Kupu regiona kada gostuje Aleksincu.

Sledeći meč u Superligi je u nedelju, 16. novembra od 17 sati u hali Čair protiv Planinke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milomir maric

    00:16 // 12. 11. 2014.

    Tzv.trener kaze da smo lose igrali,i naravno izgubili a sad nam ustvari sudije krive,a ustvari je kriv pun mesec,a mi se zalimo na geo politicku situaciju!Opste ludilo,sastavljeno od bezbroj ludila!

  • sale

    22:21 // 11. 11. 2014.

    Dzabe se zalite. U stubove srBstva niko ne sme da pipne!
    RK, MRK, ORK, MORK (kako se vec zovu sad) crvena zvezda, KK crvena zvezda diva telekom beograd zeleznik i VK crvena zvezda VET su ponos srbije

  • boca moler

    19:53 // 11. 11. 2014.

    sto se tice zalbi u sportu .to retko moze da bude usvojeno.ovde je razlig slaba igra verovatno je to neka filozofija molera inzagija. napolje moleru. napolje moleru,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: