Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 4. 7. 2017.

| Sport

Završena Amaterska liga, Novajlije odbranile titulu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Amaterska futsal liga Niš
Učestvovalo je 12 ekipa; foto: Amater liga

Nakon tri meseca nadmetanja, stiglo se i do samog kraja 6. Amaterske lige Niša u futsalu. Na terenu Osnovne škole “Učitelj Tasa”, ekipa Novajlije, koju čine igrači Kluba malog fudbala Radnički, pobedila je Štrumfove i tako odbranila titulu.

Ovo je prvi put da na ovom turniru neka ekipa osvoji titulu dva puta zaredom, ali su na tom putu Novajlije imale niz teških zadataka. Tako je finale bilo dinamično i zanimljivo, a pobednici su slavili sa minimalnom prednošću.

Treće mesto osvojila je ekipa Pesovci, koji su u borbi za bronzu bili bolji od Kujinih tigrova 3:1. Nabolji strelac turnira je Nenad Veljković iz tima koji je osvojio ligu, a najbolji golman Nemanja Đorić, član ekipe koja je poražena u finalu. Amaterska liga Niša pobednička ekipa Novajlije Turnir ima šanse da postane jedan od najjačih na jugu; foto: Amater liga

Glavni organizator turnira Željko Đonić istakao je da je potrebno veće zalaganje Grada, čime bi ovaj turnir postao jedan od najznačajnih i najjačih u ovom delu Srbije.

Još jedna uspešna sezona je za nama. Tri meseca kvalitetnog futsala, preko 70 utakmica i pune tribine su dokaz da je turnir i ove godine ispunio očekivanja i da su Nišlije željne ovakvih i sličnih manifestacija. Mi ćemo se i nadalje truditi da celokupna organizacija protekne na vrhunskom nivou - rekao je Đonić.

Najpošteniji tim bila je Sila, a ekipa Lucky strike dobila je posebnu nagradu za vernost, kao tim kome je ovo jubilarno, 5. učešće na turniru.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: