Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 23. 10. 2018.

| Sport

Završene Radničke sportske igre u Vlasotincu

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
futsal ekipa Elrad Srbija
Prvi put se u futsalu takmičile i žene, foto: Agencija Publika

Četvrtu godinu zaredom Sportsko-rekreativni centar "Vlasina" organizovao je radničke sportske igre u kojima se ekipe takmiče u futsalu. Najbolja u muškoj konkurenciji bila je ekipa Prosvete, dok je među ženama pobedu odnela ekipa Elrad Srbija.

U finalnoj utakmici muških ekipa takmičile su se Prosveta i Gruner. Pobedu, rezultatom 5:3, odnela je ekipa Prosvete. Za treće mesto borili su se Policijska stanica i Manifatura, a bolja je bila ekipa Policijske stanice koja je meč sa 4:2 dobila nakon penala.

Neizvesno je bilo i u ženskom finalu gde su se za prvo mesto borile ekipe Elrad Srbija i Elrad WSS. Nakon penala, rezultatom 3:1, pobedila je ekipa Elrad Srbija. futsal ekipa prosveta "Prosveta" pobednik turnira u muškoj konkurenciji, foto: Agencija Publika

Pobednici su na turniru nagrađeni peharima, kažu organizatori, a nagrađeni su i najbolji igrač, igračica, kao i najbolji golmani.

Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Stefanović, a najbolji golman Stefan Stamenković, obojica iz ekipe Prosveta. Najbolja igračica turnira je Katarina Lepojević iz ekipe Elrad Srbija, dok je za najboljeg golmana u ženskoj konkurenciji titulu ponela Danijela Nikolić iz Elrad WSS - kažu organizatori.

Sportske radničke igre u Vlasotincu ogranizuju se već 4 godine, a ove godine turnir je okupio preko 20 ekipa koje su činili predstavnici preduzeća, ustanova, kao i preduzetnici sa područja Vlasotinca, dok su se prvi put od kako postoji turnir takmičile i žene.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: