Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:21, 23. 6. 2020.

| Sport

Zbog pandemije građani zabrinuti zbog igranja finala Kupa u Nišu, u FSS-u ne menjaju odluku

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Stadion Čair
"Čair" čeka finale Kupa; foto: JV / Vanja Keser

Dok republički Štab zaseda i uvode se nove mere zaštite od virusa korona, a građani Niša zabrinuto pitaju da li će se finale Kupa Srbije u fudbalu, koje se igra u sredu, 24. juna na stadionu "Čair" između novosadske Vojvodine i beogradskog Partizana, odložiti ili igrati bez publike zbog pandemije korona virusa, iz Fudbalskog saveza Srbije ne odgovaraju na pozive, a prodaja karata je počela.

Tvrdnje lekara da je epidemija korone buknula u Nišu nije poremetila pripreme za finale Kupa Srbije u fudbalu koje bi, prema najavama iz FSS-a, trebalo na tribinama da ugosti 8.600 navijača.

Zabrinuti građani Niša pisali su redakciji Južnih vesti sa pitanjima da li će se utakmica odložiti ili igrati bez gledalaca.

Da li ima šta novo sa fudbalskom utakmicom koja sutra treba da se održi u Nišu? Juče je u Italiji održana utakmica Bolonja -Juventus bez publike... - piše jedan Nišlijka.

Iz Fudbalskog saveza nismo uspeli da dobijemo informacije da li će meč biti odložen, pomeren, igran bez publike jer ne odgovaraju na pozive i poruke novinarke.

Kao što je ranije najavljeno, ulaznice za ovaj meč u prodaji su na prodajnim mestima distributera ticketline.rs u Beogradu, a kako su rekli u ovoj firmi, očekuje se da na blagajni stadiona "Čair" počne prodaja oko 13 sati.

U prodaji su karte samo za istočnu i zapadnu tribinu - kažu u Ticketline-u.

Prema nezvaničnim informacijama koje imamo, gužve su se pravile i ispred blagajne i ljudi su čekali da kupe ulaznicu za finale Kupa.

Zabrinutost građana Niša pojavila se i zbog toga što je, prema pisanjima beogradskih medija, odluka da meč finala sudi Nišlija Danilo Grujić pala pošto su najbolji srpski sudija Srđan Jovanović i Novak Simović, kao i neki njihovi pomoćnici, pozitivni na koronu.

Podsetimo, tek nakon što su održani izbori republički Krizni štab zaseda i pojedini članovi priznaju da je situacija zabrinjavajuća.

Utakmica u Nišu trebalo bi da se igra u sredu, 24. juna od 19 sati, a borbu za trofej u najmasovnijem takmičenju vodiće novosadska Vojvodina i beogradski Partizan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar milosevic

    12:49 // 24. 6. 2020.

    Moze li struka medicinari epidemiolozi da zabrane odrzavanje utakmice
    Ili da daju HITAN predlog za zabranu nadleznima
    Bilo bi dobro da zarad zdravlja gradjana nisa to urade

  • Sergio

    09:20 // 24. 6. 2020.

    Niko nije u obavezi da ide na stadion.

  • Lokal

    09:12 // 24. 6. 2020.

    Svako ko živi u Nišu, a želi da gleda ovu utakmicu, i treba da se zarazi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: