Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 10. 8. 2016.

Zbog para Nais bez Jadranske lige, iz kluba krive Grad

Vaterpolo-klub-Nais---Vanja-Keser.jpg "Nais će ponovo pasti na niške grane"; foto: Vanja Keser

Na vanrednoj konferenciji za novinare predsednik Vaterpolo kluba Nais Milan Krstić istakao je da je početak sezone Vaterpolo kluba Nais stavljen pod veliki znak pitanja zbog odnosa Grada, novog gradonačelnika, gradskog većnika za sport i svih ostalih zaduženih za sport prema klubu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dana

    16:03 // 10. 8. 2016.

    Ma odakle pare,svi nešto sam traže

  • Juznjak

    16:13 // 10. 8. 2016.

    Opet se ponavlja prica od prosle godine.
    Pa da li je ovo normalno???
    Ako gradu nije u interesu da ima klub u regionalnom takmicenju, da li to isto znaci da i drugi klubovi ne treba ni da pomisljaju od naredne sezone da se bore za takva takmicenja????

    Ako sport nije u interesu ovog grada, onda jasno to kazite ili se vec jednom dogovorite sta grad hoce da finansira, a ne svakom klubu na kasicicu.

  • Maki

    16:29 // 10. 8. 2016.

    Pocelo je prepucavanje a zbog mnogih u gradskom vecu koji su nezasluzeno tu dosli slicnih gradonacelnik ce imati puno problema

  • Nije bitno#

    17:07 // 10. 8. 2016.

    možemo mi i u Nišavu da igramo, ali postavlja se pitanje ako nema novca za sport čemu većnik za sport, čemu Uprava za sport, šefovi, odseci, koliko je to dohodaka, poreza, doprinosa, pa čemu sve to služi ako ne samo sebi i ako nam ne treba vaterpolo šta ćete nam vi?

  • shaft

    18:06 // 10. 8. 2016.

    Kad Pesic obeca a Kacar objasni...Krsticu mnogo si naivan i lakoveran,tebe kao funkcionera SNS-a zamajavaju tvoji,sta bi bilo da klub vodi neki bivsi vaterpolista koji je nestranacki nastrojen ili kao nekad,biznismen?

  • jug

    18:40 // 10. 8. 2016.

    Klubovi trebaju sami da obezbede finansije a ne da se finansiraju od NASIH para, grad moze da im pomogne ali nisu u obavezi e sada tesko je gotovo i neizvodljivo pogotovo kada je vaterpolo u pitanju tako da je malo glupo to sto krive grad...

    • Зоран Васиљевић

      22:21 // 10. 8. 2016.

      Па онда је ФК Раднички први који треба сам себи да обезбеди финансије а не да се финансира од наших пара. Ако је Раднички професионални клуб, а јесте, зашто већ годинама добија лавовски део градских пара намењених за спорт. Због тога трпе многи аматерски клубови и спортисти који имају много боље резултате од Радничког у својим спортовима. Многи од њих имају светски и европски значајне резултате.

    • jug

      21:53 // 11. 8. 2016.

      Naravno mislim za sve klubove. Malo mi je glupo ovo..sad osnujem ja neki klub i ocekujem da ce grad da me finansira..

  • djani g17=sns

    21:32 // 10. 8. 2016.

    ja koliko znam pesic je odredio sredstva za drugih sest meseci pre smene da bi osigurao neke svoje ljubimce...ne znam sto se zalite na novo rukovodstvo...sto ne kazete kako ste predstavljali grad prosle godine u tom takmicenju?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: