Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:15, 10. 6. 2021.

Zbog ulaska navijača na teren kažnjen prokupački klub, za Upravu kazna prestroga

ofk topličanin Klub iz Prokuplja kažnjen oduzimanjem bodova i neigranjem kod kuće; Foto: Lj. M.

Zbog ulaska navijača na teren na utakmici 36. kola Srpske lige Istok između Topličanina i Jedinstva iz Paraćina, Disciplinska komisija FS RIS je kaznila klub iz Prokuplja sa 300.000 dinara, oduzimanjem 9 bodova u narednoj sezoni i sa 8 utakmica igranja na terenu koji je najmanje 30 km udaljen od ovog grada. Za upravu kluba kazna je, kažu, neprimerena i nadaju se smanjenju jer su već uložili žalbu drugostepenom organu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Prokupcanin

    20:16 // 10. 6. 2021.

    Kako seješ tako žanješ, kada SNS postavi navijača za predsednika kluba, dobije se ovo. Kad pomislimo da nema dalje, ovi naprednjaci u Prokuplju dotaknu još veće dno.

  • Crno da nema crnje

    20:05 // 10. 6. 2021.

    sad ce frigo pasa opet na skupstini da organizuje 102 godine fudbala.pa ce interni revizori prokuplja da operu pare za ovu kaznu.U opstini je primljen novi radnik da kontrolise trosenje para u klubovima a u isto vreme je i predsednik 2 kluba,znaci sam sebe kontrolise.U zenskom rukometnom klubu pojedini treneri uzimaju pare koje im ne sleduju a duguju deci koja igraju.kraj sporta

  • Toplicanin

    20:18 // 10. 6. 2021.

    Nije da opravdavam upravu a ni nas navijace, ali molim Vas da objavite da je sve ovo nezadovoljstvo poteklo od rukovodstva RIS-a. Godinama nam ne daju da otvorimo oči. I to od petlica do prvog fima.
    Najveci protivnici su nam "hadzi" i "drvce". VI, Nislije znate o kome se radi...
    PS. Ko ne veruje - ... gde su drugoligas Zitoradja, srpskoligas Jastrebac Blace i drugoligas Kosanica

    • Pera Mitić

      22:16 // 10. 6. 2021.

      Apsolutno si u pravu, šusteri su na čelu, a ako potraju biće i grobari fudbala u našem kraju...

    • ђура

      16:18 // 11. 6. 2021.

      Немојте тако. Они унапред знају резултате утакмица и пласман екипа . Због тога си делегати на утакмицама Суперлиге . Експерти .

    • MARIO

      09:14 // 12. 6. 2021.

      Vas ne mož da smisli Miki pukovčanin.
      Miki što nikad loptu šutnuo nije.
      Miki što se utrpava gde stigne.
      Miki potrčko Hadžiju.
      Miki vegeta.
      Miki koji plaća kafanske racune samo da mu pravite društvo.
      Miki koji je umisleo da je BOG.
      Miki koga "lože" upravo Drvce i Hadži da baš on treba da bude presednik FSS.
      Sedeo sam jednom prilikom i smejao se.
      Miki koji se ulizuje mađarcima.
      Miki kome t

  • Milenko

    20:58 // 10. 6. 2021.

    Kako to da se sve utakmice Srpskih liga snimaju i objavljuju a ova je nema na YouTube stranici RIS???

  • Bumbar

    10:46 // 11. 6. 2021.

    Kakvi ste divljaci nije vam ni mesto u srpsku ligu. Non stop pravite probleme i kuci i i gostima. Ne zna se ko je gori uprava ili navijaci. A na hadzi i drvceta treba da se ljutite jer bili budale i ubacili vas preko veze u srpsku

  • Drgan Miljković

    23:35 // 10. 6. 2021.

    To je tako kad navijači,kataši i zelenaši zauzmu klub kome su davali novac na kamatu a SNS vlast im pokloni klub dok neizvuku pare.Postoji li u Prokuplju Finasiska policija,Poreska policija,Privredni kriminal.KLUB JE U TEŠKOM KRIMINALU?GDE SU STARE LEGENDE KLUBA?NEMA IH.JER NEĆE SA KRIMINALCIMA..PROBUDI SE PREDSEDNIČE OPŠTINE.SVE ZNAŠ A ĆUTIŠ???

  • Navijaci Toplicanina

    07:28 // 11. 6. 2021.

    Covek je izglasan na skupštini kluba jednoglasnom odlukom i preuzeo klub koji niko nije hteo sa 5 miliona dugovanja koja je vratio vise od pola isplatio plate igracima i trenerima da li je Šuster nije bitno najbitnije je da nije lopov.snimak utakmice postoji gospoda iz Risa nisu htela da ga izbace u javnosti da se ne vidi njihova namestaljka.

    • djavo dosao po svoje

      15:08 // 11. 6. 2021.

      pises svasta,ako klub ima dugovanja od 5 miliona kako ti tvrdis, kako je onda dobio pare u ovoj godini kad se pare pravdaju po programu,odakle onda dugovi,tu nesto nije u redu.A ako nije lopov kako tvrdis onda neka podnese tuzbu protiv tih bivsih koji su previli dugove,a ne samo da krivite druge za ispadanje.Predsednici posteni a niko drugi ne valja a dugovi sve veci i veci.

  • Nije nego

    23:48 // 10. 6. 2021.

    Budite realni,ko prati i ide na utakmice Toplicanina,barem do Nisa ili blize okoline,video je ponasanje pojedinaca tkz.navijaca Toplicanina,Kazna teska ali ko su ti navijaci vi iz Prokuplja znate bolje no mi sa strane

  • ђура

    05:39 // 11. 6. 2021.

    Не кажњавајте само клуб него и организаторе такмичења . Шта су учинили на подизању спортске културе ?!. Ништа. Извините , а дневнице ?.

  • klubovi iz komsiluka

    15:55 // 11. 6. 2021.

    Prokuplje,jel mozete da pozajmite nama iz okoline te vase interne revizore da i mi opravdamo neke pare iz prethodnih godina,kod nas revizori proveravaju svaki dinar i vracamo svaku paru,culi smo da su vasi eksperti za pravdanje,nemoj da ste sebicni.Sportski Pozdrav za najbolje juzne vesti.

    • Zoran

      18:49 // 11. 6. 2021.

      Pa zavisi koje klubove kontrolisu, neki vracaju sve a neki nmg da opravdaju do maja pa onda svi ispastamo i daju nam sredstva tek kad nam se sezona zavrsi..

  • Slaviša Đorđević

    10:05 // 12. 6. 2021.

    Žalosno je kome je izglasano poverenje. Ne kazem da navijači ne treba da budu u upravi ali ne mogu navijači da vode klub. Bilo je samo pitanje vremena kada će eksplodirati i napraviti haos na terenu. Zna se gde je mesto navijačima, isključivo na tribinama. Ovo je blaga kazna za onakav prekršaj. Da se ovo desilo u Engleskoj navijači bi završili iza rešetaka 10 godina. Podhitno smena.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: