Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:33, 17. 2. 2014.

| Sport

Zdravković na pozajmici u "Balkanskom"

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
marko-zdravkovic-foto.jpg
Zdravković je posle priprema u niškom Radničkom odlučio da pomogne dimitrovgradskom klubu

“Bomba“ koju su dugo najavljivali u Balkanskom “eksplodirala” je poslednjeg dana prelaznog roka.

Niški superligaš Radnički ustupio je Marka Zdravkovića (25) drugoplasiranom timu Niške zone do kraja sezone. Ubojiti ofanzivac je tri sezone nastupao u Austriji, a zatim i u albanskom prvoligašu Himari gde je proglašen za igrača sezone.

Zdravković je posle priprema u niškom Radničkom odlučio da pomogne dimitrovgradskom klubu u nastojanjima da se vrate u Srpsku ligu i stigao je u trening kamp Balkanskog.

Uz Zdravkovića, redove Balkanskog tokom zime pojačali su golman Darko Krsmanović (Slovačka) i vezista Darko Milev (Radnički Pirot), a prvom timu priključeni su braća Stanislav i Ivan Marinkov i Nikola Kocev koji su jesenas nastupali za kadetski tim Željuše i Nikola Stanojev koji je bio u kadetima novosadske Vojvodine i Rada.

Klub su napustili igrači, koji uglavom nisu bili u prvom planu trenera Vojislava Aleksića Nemanja D. Ivanov (Ljubimec), Nemanja Nedeljković, Vladimir i Milan Georgijev i Nikola Miladinov.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Objektivno

    13:50 // 18. 2. 2014.

    @Meraklija, radi se o kvalitetu super lige. Zar ne vidiš da ni jedan naš klub nije u stanju da prođe kvalifikacije za evropska takmičenja. Ukoliko nema kritičjke misli, ostaje samo glupost.

  • Objektivno

    09:16 // 18. 2. 2014.

    To nam govori o kvalitetu igrača u FK Radničkom, kad igrač iz superligaškog tima ide na "kaljenje" u klub koji se takmiči u tri ranga nižoj ligi. Nije on odlučio dapomogne, nego nema gde.

    • Meraklija

      11:55 // 18. 2. 2014.

      Ne brini ti dezurni kriticaru o kvalitetu igraca u Radnickom !!! Pozicija na tabeli to pokazuje i pokazace na kraju sezone !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: