Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 28. 2. 2012.

Železničar bez trenera sa "A" licencom

rk zelja logo

Rukometni klub Železničar nakon meča sa Napretkom neće imati trenera sa nepohodnom "A" licencom jer prvi starteg nema licencu Zajednice trenera RSS-a.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • navijac

    19:24 // 28. 2. 2012.

    Gospodo direktori , kao sto vidite nije sve u imenu Zeleznicar, jer sadasnji rukovodioci rukometa u Srbiji se ne secaju da je zelja bio postovano ime u SFRJ.Mnogo toga mora da se uradi da bi klub ziveo i napredovao.Potrudite se da izborite opstanak. jer posle lokalnih izbora nema zutih nas vlasti nema dila sa njima.
    Mozda bi licence dobili Mladenovic ili Satnojevic, ali nih Kraljic izbacio i loze, pa sigurno nece biti u opciji, a i Piki je trener Radnickog, pa mozda odatle duva vetar.
    Napadate Stankovica da je uzeo novac.Pored funkcije Direktora on je bio i zvanicnik sa licencom, a to, kao sto znate kosta.Odgovorite koliko ste placali Dundjerovica i zasto on odlazi u pola sezone?

  • zelja fan

    18:04 // 5. 3. 2012.

    kao dugogodisnji navijac zeleznicara mogu da konstatujem da nove snage niskog rukometa biju mnogo velike bitke.Momci svaka Vam cast na svemu.Isekliste mnogo velike repove sa debelim prsljenovima a to je lopovluk,nemarnost sto je naj bitnije.Ali ostali su vam jos dva prsljena sa tog repa Zoran tuta Zivkovic iCaslav Grubic.Dok su Vam oni u klubu i miniraju sve sto je zdravo.Sto se ne povuku vec jednom u njihove sportske penzije i neostave mladu i svezu krv da vojuje svoje bitke.NEdajte se momci(VOJO KRALJICU i COBI)idite putem kojim ste krenuli jer samo taj put je ispravan.ZElim Vam puno uspeha a metuzalemi mars u penzije i postanite jednom za svagda persone non grate za niski rukomet.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: