Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 24. 2. 2012.

| Sport

Železničar dočekuje kragujevački Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk zelja, tim cair

Železničar će ugostiti kragujevački Radnički u subotu, 25. februara od 18:30h u hali Čair. Rukometaši pozivaju publiku da ih podrži protiv trećeplasirane ekipe.

Posle remija sa PKB-om u sredu u Nišu, Železničar će sutra odigrati novu utakmicu u hali Čair. U goste stiže ekipa Radničkog iz Kragujevca koja je trenutno treća na tabeli i koja je u prvom delu sezone savladao Železničar sa 32:20.

- Čekaju nas utakmice u nizu, nemamo puno vremena. Radnički je jaka ekipa, pokušaćemo da odigramo čvrsto. Pozivamo publiku da dođe u halu i podrži nas. Mi trenutno imamo gledaoce, nemamo navijače. Voleo bih da se vrati navijanje i da se tako dignu igrači - rekao je Aleksandar Živković, trener Železničara.

Svi igrači su spremni, osim Bojana Brnjasa koji ima povredu leđa, ali najverovatnije će biti u sastavu.

- Ovo nam je najbitnija utakmica. Radnički je odličan, došao mi je Stanojević, otišao Vučićević. Izgubili su od Rudara, pa će biti ranjeni i to moramo da iskoristimo. čekujem dobru utakmicu, neizvesnu do kraja. Značilo bi nam da uzmemo bar bod i uz pobedu nad Obilićem da možda prestanemo da razmišljamo o opstanku - rekao je Vladimir Đurić, kapiten "Želje".

Utakmica počinje u 18:30h, a ulaz je 100 dinara. Karte će biti u prodaji na biletarnici hale Čair.

Dugovi prepolovljeni

Kada je nova uprava došla na čelo kluba dugovi su tada iznosili 14 miliona dinara, a prema rečima Vojislava Kraljića, direktora kluba, do sada je isplaćeno više od 7 miliona dinara.

- Novac je otišao na bivše "ljubitelje" rukometa. Igračima dugujemo oko 2,5 plate. Ali, igrači imaju razumevanja i volje i pokazuju rezultate - rekao je Kraljić.

naplata Spisak dugovanja za Ivana i Milana Stankovića koji je iznelo rukovodstvo Železničara

Kako je rekao Kraljić, 30% sredstava za klub obezbeđuju ljudi iz uprave, sponzori i donacije. Najveći su problem potraživanja i stara dugovanja.

- Neko ima razumevanja, neko nema. Na primer, Vladan Stošić je reprogramirao dug na 24 meseca, kasnimo sa ratama, ali on ne ulaže žalbe. Bivši direktor Naisusa Ivan Stanković nema razumevanja. Primio je više od 400.000 dinara, za usluge trenera. Dobio je sudiskim putem i 300.000 dinara na ime pozajmice i to kada nam je to najmanje bilo potrebno. Liči mi na revanšizam jer neko ko je potpredsednik Rukometnog saveza i predsednik gradskog saveza nanosi direktnu štetu klubu iz svog grada - rekao je Kraljić.

Ivan Stanković nije hteo da komentariše jer nije trenutno u zemlji.

- Ivan Stanković i njegov sin Milan su povukli više od milion dinara od kluba. Ivanu smo upaltili preko 700 hiljada, a Milanu preko 300 hiljada, a tek treba da im platimo rate za mart i april - rekao je Slobodan Milosavljević, sportski direktor kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • neko

    15:01 // 25. 2. 2012.

    ma mnogo su posteni pokrali su pola kluba... oni tuze,a sto su krali dok su vodili klub neka sad lepo vrate te pare!

  • koliki nos,toliki ponos oLo

    22:08 // 24. 2. 2012.

    ma ne,nisu...to su toliko posteni ljudi,pa ih mozda zato zovu grabari niskog rukometa???,verovatno zato sto imaju bas dobru moticicu :DDD...Zelja do pobede...svaka cast upravi !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: