Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:42, 5. 3. 2019.

| Sport

Železničar dočekuje najtrofejniji klub bivše Jugoslavije, ulaz besplatan

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Nemanja Milovanovic
U goste dolazi ekipa koja je osvojila sve šampionate u Hrvatskoj; foto: JV / Vanja Keser

Poslednji meč u debitantskoj sezoni SEHA lige rukometaši niškog Železničara odigraće u sredu, 6. marta kada im u goste stiže Zagreb, nekadašnji dvostruki prvak i četvorostruki vicešampion Evrope i osvajač svih nacionalnih šampionata Hrvatske. Ulaz je besplatan.

Niški tim očekuje ovaj duel posle tri odlične partije i dve vezane pobede, a eventualno iznenađenje protiv favorita moglo bi da mu donese proboj do šestog mesta i najboljeg plasmana neke srpske ekipe u regionalnoj ligi.

Zagreb, koji je učesnik osmine finala Lige šampiona, trenutno je na trećoj poziciji sa 12 pobeda i tri poraza, a pored duela sa "Željom" do kraja osnovnog dela SEHA lige ostala su mu još dva meča - protiv Meškova iz Bresta i Tatrana iz Prešova.

Trener ekipe iz "Čaira" Veselin Vujović će na raspolaganju imati i najnovije pojačanje, iskusnog golmana Miroslava Kocića, ali ulogu favorita prepušta protivniku.

Izgubili su golom razlike u gostima od Flensburga, šampiona Nemačke i lidera Bundeslige sa 20 i kusur pobeda zaredom. Sa Vardarom u Skoplju odigrali utakmicu na loptu i nerešeno u Segedinu. Sa ekipama koje pucaju na fajnal-for Lige šampiona. Dolaskom trenera Tamšea promenili su stil igre, revitalizovali neke igrače i biće veliki favoriti. Očekujem odličnu utakmicu, pre svega korektnu i da se na dostojan način oprostimo od SEHA lige - rekao je Vujović.

U prvom delu sezone Nišlije su pružile odličnu partiju, ali su poražene u Zagrebu rezultatom 30:28.

Utakmica u hali "Čair" počinje u 19 sati, a ulaz se ne naplaćuje.

Prenos je najavljen na TV Arena sport 4.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: