Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 24. 5. 2013.

| Sport

Železničar igra Ligu mladih timova

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
darko-djukic,-rukometni-klub-zeleznicar.jpg
Predvodi mlađu generaciju Železničara: Darko Đukić; foto: Marko Pekić

Rukometaši Železničara 1992. godišta i mlađi učestvuju u Ligi mladih talenata, a prvi meč igraju u subotu, 25. maja od 18:30h u hali Čair sa vršnjacima iz Zaječara.

Posle završetka sezone u Superligi deo igrača će učestvovati u Ligi mladih talenata koju prvo igraju u Grupi sa Napretkom i Zaječarom. Predviđeno je da ove tri ekipe odigraju ukupno tri meča, a dve najbolje idu dalje.

- Imamo priliku da vidimo koliko ova generacija ima da pokaže i koliko vredi. Malo je igrača u našoj grupi koji su igrali u Superligi, mi ih imamo najviše - rekao je Miroslav Džeri Đorđević, trener.

Ekipu Železničara će predvoditi desno krilo Darko Đukić, kadetski i juniorski reprezentativac koji je igrao i za seniore. On će propustiti prvo kolo sa Zaječarom zbog operacije desne ruke, ali će igrati u četvrtak, 30. maja kada Železničar igra sa Napretkom.

Iz prvog sastava Železničara u mlađoj selekciji su i Marko Džokić, Aleksandar Pavlović, Dušan Petković i Miša Dolić.

U utorak, 28. juna igraće Zaječar i Napredak, a u četvrtak se sastaju Napredak i Železničar u Kruševcu. Pobednik grupe igra sa Radničkim iz Kragujevca, a drugi sa ekipom iz Kostolca. 

Nakon toga, pobednici igraju u polufinalu sa predstavnicima iz Vojvodine i Beograda, a finale će biti odigrano 16. juna kao predigra meča Srbije i Bosne i Hercegovine u hali Čair.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: