Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 1. 3. 2012.

| Sport

Železničar izgubio od poslednjeplasiranog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk zelja

Rukometaši Železničara izgubili su od poslednjeplasiranog Obilića rezultatom 28:27 (13:14) u zaostalom meču 15. kola Superlige.

Niški rukometaši ni u trećem uzastopnom meču kod kuće nisu uspeli da zabeleže pobedu. Posle remija sa PKB-om i poraza od Radničkog iz Kragujevca, Železničar je izgubio od "fenjeraša". Eventualnom pobedom Železničar bi bio u gornjem delu tabele, a poraz bi mogao da ga skupo košta u borbi za opstanak.

Niški tim se mnogo mučio sa ekipom kojoj je ovo tek četvrta pobeda u sezoni. U prvom poluvremenu niški rukometaši su pravili mnogo više grešaka u dodavanju i nisu koristili igrača više. Prvo vođstvo u prvom poluvremenu niški tim je ostvario tek u 29. minutu (14:13).

Početak prvog poluvremena je obećavao bolju igru domaćih, ali su u završnici mesča poptuno pali. Železničar je imao i plus 4, ali se prednost topila i od 24:22 za Želju, Obilić je izjednačio na 24:24. 

Pet sekundi pre kraja Stanić je šutirao za izjednačenje, ali je drugi golman Obilića Popović odbranio jak šut.

U subotu Železničar gostuje Napretku u Kruševcu.

ŽELEZNIČAR: Predrag Pavlović, Milosavljević, Ćućuz (16 odbrana), S. Jovanović 3, Đurić, Vasiljević 1, Anđelić 2, Veljković 8(3), Mađar 2, N. Jovanović, Đukić, Pavlović Pa, Stanković 1, Basarić 1, Brnjas 4, Stanić 5.

OBILIĆ: Radović 12 odbrana, Popović 7 odbrana, Janić, Radović, Kalajanović, Bukumirović 1, Đurđević 8, Vujović, Živanović 2, Golubović 1, Miljaković 4, Mirić 2, Rajić, Krstić, Ljubičić, Ivošević 11(5), Ostojić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zombika

    21:09 // 6. 3. 2012.

    rukometni radnici i ljubitelji rukometa,moja velika zelja je da Zelja ostane superligas ali sta onda?Ko su ti igraci koji ce igrati sledece godine?Otici ce Djura,Brnjas,Aca i ostace netalentovani momci koji nemaju kvalitet za nekvalitetnu supericu.U regionu takodje nema kvaliteta,pa iz toga sledi zakljucak da nas narednih godina ocekuju losi rezultati.A rukometni dusebriznici tj pljuvaci ce imati pune ruke posla da u halama na ulicama i forumima pljuju po necijem radu ma kakav on bio.E moj ZELJO...

  • zelja fan

    18:28 // 5. 3. 2012.

    Rukometasu koji god da si verovatno si igrao u b.Palanci ili u Fradu iz Aleksinca ili ko zna gde.Neznam samo sa koje tacke gledista posmatras rukomet.Verovatno sa Ivine ili DOKMANOVE.Shvati da nije tih direktora koje verovatno nepoznaje niti ces tu gde su rukomet u Nisu nebi postojao.Vojo i Cobi bili ste dobri rukometasi i znam da sve sada sto radite je ispravno i dobro. Samo nastavite nemojte da se obazirete na ove glupe komentare neukih i nestrucnih ljudi.Radite kako ste zamislili jer to je jedini put za spas Niskog rukometa.A ti gospodine sto nemas 100 kinte za ulaz u halu idi gledaj Radnicki i uzivaj u rukometu.MOmci isteraj te TUTU jer on vam je kocnica za buducnost.A svi ostali licemeri neka pisu koliko god hoce.ZELJA

  • neko

    20:58 // 4. 3. 2012.

    BRNJAS TREBA DA SE NAJURI ON DA PSUJE I VREDJA,VELJKOVICA JEL JE SAM BRNJAS POGRESIO JE SRAMOTA!!! STANIC DRVO NEMOZE DA SE MRDNE!

    A sad videcemo dole po lajkovima dali sam ja upravu ili ne...!

    • sauba

      10:08 // 5. 3. 2012.

      Za gramatiku imas od mene negativan like, a sto se tice Brnjasa i Veljkovica sigurno postoji neki razlog ili ga ti objasni ? pozz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: