Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 1. 3. 2012.

Železničar izgubio od poslednjeplasiranog

rk zelja

Rukometaši Železničara izgubili su od poslednjeplasiranog Obilića rezultatom 28:27 u zaostalom meču 15. kola Superlige.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    12:46 // 1. 3. 2012.

    Prosto receno , Zeleznizar je izgubio zbog toga sto je trener ubacio mladje da igraju npri rezultatu 23-19 u 45min , a najefikasnijeg igraca Stanica drzao na klupi 20 min i tek ga uveo u igru kada se gubilo golom prednosti u 56min . NAravno da je najbolj strelac u prvom poluvremenu bio Stanic sa 4 pogodka , u drugom dao samo jedan zbog toga sto je ispao iz forme!

    Ovakvim odnosom prema starijim i najboljim igracima Zelja nece niista napraviti !

    Postavlja se pitanje sto Djuric nije ulazio u igru i ako je dobio zastitnu masku , jer ocigledno da se bez njega ne moze !

    ZASTO UOPSTE PRODAJU KARTE PO CENI OD 100 DINARA ?
    Da bi gledali blamazu ! BRUKA !

  • onaj koji kupuje kartu

    13:10 // 1. 3. 2012.

    sram vas bilo sve. da li su vam i sada krivi IVA I SASHA ili trener i direktori. izgubili ste od ekipe koja ni na radnickim sportskim igrama ne bi nikoga pobedili.STANIC vas kosta 1200 evra a jedva hoda i vuce se po terenu dok mladi igraci sede na klupi. naplacujete 100 din kartu e pa videcemo ko ce doci ponovo u halu. SRAM VAS BILO. BRUKA I SRAMOTA

    • Nislija

      13:28 // 1. 3. 2012.

      Ali stani malo juce je Stanic bio najraspolozreniji za igru u prvo dao 4 gola a u drugom jedan zbog toga sto je uveden u 56 minutu utakmice !

      Kazes da su mladi trebali da igraju , pa neki od njuh su igrali ako je secas od 40 min mladji Jovanovic (sin trenera Naise) je igrao 15 min i nista nije doprineo napadu ,a prednost se samo otapala .

      Ja sam licno za to da mlade i neiskusne igrace treba uvoditi u igru kada je spredst nenadoknadiva i to u poslednjih 5 min utakmice a ne na pocetku drugog poluvremena kada je prednost mala !

      JOS JEDNOM VELIKA BRUKA !!!
      PITANJE ZASTO PLACAMO KATRE ???

    • neko

      20:54 // 4. 3. 2012.

      prvo stanic je truba drvo samo usporava ekipu andjelic je trebao da igra na srednjem beku a madjar i stanic da se menjaju na levom,mali jovanovic ti sto kazes sin trenera naise je prethodnu utakmicu odigrao perfektno bez ijedne greske,a usao je u 50 minutu celo vreme je do tada sedeo na klupu i to na rezultatskog klackalici od jedan-dva gola i ti posle hoces da ti on odluci utakmicu i naravno da je dva puta pogresio i nije mogao vise... odbrana je mnogo suplja jel igraju igraci koji nesmeju da dirnu igraca,a kamoli da ga fauliraju!

  • Nislija

    13:35 // 1. 3. 2012.

    Nisam siguran da li gospodin direktor NIS Kiril Kravcenko zna za sta daje pare , mislim da treba jednom sam nepozvan da dodje u Nis i sam se uveri u to !
    Bolje te pare da ti Naisi koja je jedini nas Niski predstavnik u Evropi , nego klubu koji gubi od fenjerasa !!!

  • Nislija1

    17:27 // 1. 3. 2012.

    Dragi Nislija, potpuno ste u pravu, Nikola Jovanovic je promasio poslednji sut sa 2 igraca vise za Zeleznicar,a ne Miljan Stanic. Malo ste nekorektni u vasim komentarima jer mladji igraci (Nikola Jovanovic, Darko Djukic...) su igrali kada se lomio rezultat i to odradili sasvim korektno,za razliku od situacije kada je bilo 4 gola razlike za Zeleznicar pa vi procenite ...

  • Marcin L.

    18:49 // 1. 3. 2012.

    Ajde,ajde bice bolje u subotu !!! SRECNO drugari

  • navijac

    22:06 // 1. 3. 2012.

    BRUKA I SRAMOTA su nadimci za Cobija i Kraljica koji samo razmisljaju o revansizmu i u klub su doveli sve najgore ljude Niskog rukometa a nijednog mladog igraca nisu obucili kako treba.BRUKA I SRAMOTA dovoljno ste ucinili,vreme je da se povucete i Vi i vasi uvlakaci

  • palilulac

    22:56 // 1. 3. 2012.

    VELIKA BRUKA I SRAMOTA.Sta drugo reci!

  • realna osoba

    23:54 // 1. 3. 2012.

    Mozda jeste stanic dao cetri gola ali je ubedljivo najgori igrac u zelji(promasaj za nereseno)...Djuric nije igrao jer po pravilima rss-a mogu da se nose samo specijalne naocare...u zelji vlada opsti haos,vecina igraca se redovno medjusobno svadja...A Vi iz Radnickog STO KUPUJETE KARTE,uopste i ne morate,niste nam potrebni...

  • Slavoljub Djokic

    10:53 // 2. 3. 2012.

    Halo Gospodine( ili gospodja ) "realna osoba" zasto se ne podpisete punim imenom i prezimenom?Zbog cega ste hrabri u senci bezimene osobe ,kada to niste ?Ko ste Vi da branite igracima Radnickog da dolaze na utakmice ?Da li ste svesni da je vise od polovine prisutnih na poslednje tri utakmice Zelje vise naklonjeno Radnickom a ne Zelji.No ostavimo navijace, svi pravi ljubitelji rukometa u Nisu znaju da bez jakog Zelje i kvalitetnog Radnickog nece biti i superligaskog rukometa u Nisu.Ne mogu da tvrdim za sve igrace Radnickog, ali za vecinu sigurno znam da sve neuspehe Zelje dozivljavaju kao svoje, jer su i oni nekada ispisivali zlatne stranice Zelje, makar to bilo i u mladjim kategorijama.
    Sto se tice dvojice direktora, mislim da shvataju da je najlaksi deo posla slikati se i davati izjave, i da im predstoji veoma tezak period da se ekipa konsoliduje, obezbedi trener sa licencom i da se , zajedno sa igracima, izbore da brzopleta odluka o naplati ulaznica ne otera, vec privuce navijace.

  • rukometas

    11:30 // 2. 3. 2012.

    ovo je sramota za grad,klub i samozvane direktore. ne treba kriviti malog nikolu sto trener ocekuje da on resi utakmicu nezagrejan i sa ukupno tri min u super ligi. to je greska trenera. stanic je dao pet ali promasio sedam i ubedljivo je najgori igrac zelje. djura nije igrao jer nije imao adekvatnu zastitu. aca stankovic katastrofa 9/1 sut. ponasanje brnjasa sramota! u svlacionici samo sto nije doslo do tuce medju igracima. a cobi i kraljic su takvi mufljuzi da je to strasno. za njih je uvek neko drugi kriv i sve je to revansizam. i zaboravio sam tutubana basarica koji ne ume da izbroji da na terenu ima 6 igraca! SRAMOTA!

  • neko

    20:58 // 4. 3. 2012.

    BRNJAS TREBA DA SE NAJURI ON DA PSUJE I VREDJA,VELJKOVICA JEL JE SAM BRNJAS POGRESIO JE SRAMOTA!!! STANIC DRVO NEMOZE DA SE MRDNE!

    A sad videcemo dole po lajkovima dali sam ja upravu ili ne...!

    • sauba

      10:08 // 5. 3. 2012.

      Za gramatiku imas od mene negativan like, a sto se tice Brnjasa i Veljkovica sigurno postoji neki razlog ili ga ti objasni ? pozz

  • zelja fan

    18:28 // 5. 3. 2012.

    Rukometasu koji god da si verovatno si igrao u b.Palanci ili u Fradu iz Aleksinca ili ko zna gde.Neznam samo sa koje tacke gledista posmatras rukomet.Verovatno sa Ivine ili DOKMANOVE.Shvati da nije tih direktora koje verovatno nepoznaje niti ces tu gde su rukomet u Nisu nebi postojao.Vojo i Cobi bili ste dobri rukometasi i znam da sve sada sto radite je ispravno i dobro. Samo nastavite nemojte da se obazirete na ove glupe komentare neukih i nestrucnih ljudi.Radite kako ste zamislili jer to je jedini put za spas Niskog rukometa.A ti gospodine sto nemas 100 kinte za ulaz u halu idi gledaj Radnicki i uzivaj u rukometu.MOmci isteraj te TUTU jer on vam je kocnica za buducnost.A svi ostali licemeri neka pisu koliko god hoce.ZELJA

  • zombika

    21:09 // 6. 3. 2012.

    rukometni radnici i ljubitelji rukometa,moja velika zelja je da Zelja ostane superligas ali sta onda?Ko su ti igraci koji ce igrati sledece godine?Otici ce Djura,Brnjas,Aca i ostace netalentovani momci koji nemaju kvalitet za nekvalitetnu supericu.U regionu takodje nema kvaliteta,pa iz toga sledi zakljucak da nas narednih godina ocekuju losi rezultati.A rukometni dusebriznici tj pljuvaci ce imati pune ruke posla da u halama na ulicama i forumima pljuju po necijem radu ma kakav on bio.E moj ZELJO...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: