Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 31. 1. 2012.

| Sport

Železničar nastavlja sezonu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk zelja, tim

Rukometaši Železničara gostovanjem u Kaću nastavljaju takmičenje u Superligi. Meč sa Jugovićem u sredu, 1. februara od 19h.

Posle malo više od mesec dana pauze, rukometaši Železničara se vraćaju prvenstvenim obavezama. Par dana nakon finala Evropskog prvenstva, ljubitelji rukometa vraćaju se praćenju superligaških utakmica.

- Nismo najbolje iskoristili pauzu koju smo imali. Nije bilo dovoljno termina za treninge, nekada smo imali salu samo na sat vremena. Događalo se da se termini poklope sa odigravanjem utakmica Evropskog prvenstva, pa je razumljivo što momci nisu bili motivisani. Bilo je i prehlada, tako da je pripremni period protekao loše - rekao je Aleksandar Živković, trener Železničara.

Ekipa koja je završila 2011. godinu, počeće i ovu godinu. Sastav se nije menjao, a nema ni pojačanja. Prelazni rok je do 26. februara, ali finansijska situacija ne dozvoljava dovođenje igrača.

- Starim snagama nastavljamo takmičenje. Pokušali smo da dovedemo Dolića i Milosavljevićaiz Radničkog, ali nismo uspeli. Hteli smo dva iskusnija igrača da angažujemo, ali nam finansije to nisu dale - dodao je Živković.

Prvi meč u Superligi u 2012. godini Železničar će odigrati u Kaću protiv Jugovića koji je trenutno osmi sa 5 pobeda, 3 remija i 5 poraza. Kaćani su u poslednjem meču kod kuće odigrali nerešeno sa Rudarom, ali u ovoj utakmici trener Železničara im prepušta ulogu favorita.

- Jugović je izraziti favorit, naročito posle naših loših priprema. Pokušaćemo borbenom igrom da to nadomestimo - kazao je Aleksandar Živković.

Železničar je do sada 4 puta pobedio, 2 puta odigrao nerešeno i čak 7 puta upisao poraz. Na strani su osvojili samo 3 boda (pobeda u Crvenki i remi u Lazarevcu).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: