Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:40, 30. 3. 2013.

Železničar ostvario i sedmu pobedu

ivan-smigic,-zeleznicar-nis.jpg Najefikasniji: Ognjen Kajganić; foto: Marko Pekić

U 21. kolu Superlige rukometaši Železničara pobedili su Jugović u Kaću rezultatom 27:26 (12:11). Ovo je treća pobeda u nizu niških igrača.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • zelja

    23:15 // 30. 3. 2013.

    svaka cast momci!!!!! zasluzili ste da ostanete u SL...

  • nislija

    00:04 // 31. 3. 2013.

    Zeljaaaaaa. Napred momci!

  • navijac

    09:50 // 1. 4. 2013.

    Ne mogu da verujem koliko zlobe lezi u ljudima, sve ce oprostiti ali uspeh nikad , bravo zeljo

  • mile

    19:11 // 31. 3. 2013.

    Ekipa igra mnogo bolje od odlaska KRALJICA a igrala bi duplo bolje kada bi i COBE VELIKI bio isteran.Svaka cast na pobedama ali se pitam zasto nasa deca treniraju kada dodje PROKIC i ubaci svog sina u ekipu a gori je od nase dece 100 puta.Da li je ovo postao privatni klub COBETA ,PROKE I IGORA ,a ako jeste neka prestanu da trose pare gradjana Nisa i neka daju svoje vlastite pare

    • nislija

      23:32 // 31. 3. 2013.

      nama nista ne valja, najbolje da su izgubili sve utakmice i da su ispali. sve vam smeta, oci su vam uprte u tudja dvorista a niste ocistili svoje. umesto da cestitate momcima gurate vasu decu. sramota.

    • poznavalac

      00:48 // 1. 4. 2013.

      Slazem se da je Cobi najveci negativac u klubu a ovaj uspeh pripisujem samo osmorici igraca i golmanima ostali koji sede na klupi nisu ni za Radnicki bilo kako se zovu da li Prokic,Dolic,Dzokic...nisu obuceni ni za trecu ligu!

  • VK NAIS

    09:33 // 1. 4. 2013.

    SVE CESTITKE IGRACIMA I UPRAVI
    Predsenik VK NAIS
    Oliver Mitic

  • nislija

    10:57 // 31. 3. 2013.

    Bravo momci!Nadam se da se vasem uspehu raduje i Jovica Cvetkovic!Dokazujete koliko vredite i da znate da igrate rukomet i pobedjujete i bez Vuckovicevog ljubimca Dzokica.Umesto da vas pohvali on po novinama kuka sto taj tip ne igra.Obezbedite opstanak u superligi za sledecu godinu treba Zelja da bude poligon za obuku tatinih sinova i dogodine.Ko zna sta sve Cobiju nece da padne napamet! U svakom slucaju srecno!

  • natalija

    13:38 // 31. 3. 2013.

    BRAVO ZELJO, TAKO DO KRAJA!!!Sve pohvale za izuzetne igre i zalaganje igraca i trenera, uprava napolje. Steta da ovako sjajan tim nema bolje rukovodstvo, to je jedini minus. Vuckovicu, znam da imas pritiske da u sastav uvrstis pojedine igrace, ali vodi racuna da te mangupi ne izmanipulisu i iskoriste. PROMASILI STE ZADNJA TRI SEDMERCA A NA KLUPI TI SEDI PROKIC???

  • meraklija

    23:32 // 31. 3. 2013.

    Dok nije bilo cobija, proke i igora zelja je imala - 2 boda i nijednu pobedu za celu sezonu a sa njima 6 pobeda od 7 utakmica sta drugo reci nego napred momci

  • neko

    22:11 // 31. 3. 2013.

    Zasto sad ovi iz Rk Radnicki ne bih napisali neki komentar? sakrili se u misije rupe.... ;)

    • Darko Stojanovic

      06:24 // 1. 4. 2013.

      Ne kaki.

    • meraklija

      14:02 // 2. 4. 2013.

      Pa nisu brate "neko" jer se momci spremaju za razigravanje za ulazak u superligu.Zamisli brate "neko" posle samo godinu dana ljudi se bore za najveci rang u rukometu,svaka im cast.A znas za misije rupe neznam da li pucas na pravu adresu,kao Nislija,iako je ovaj klub za koji ti navijas privatni,voleo bih da izbore opstanak,jer ovolike pare date na privatni racun bez ikakve kontrole,zalosno je a da ih ne materijalizuju.Sa 0 (nula) dinara koliko je grad odvoji za RK Radnicki ovo je ogroman uspeh.Sad i ako ne izborite opstanak,boze moj,iduce godine ste u istom rangu pa cemo bar gledati gradski derbi (Meraklije vs ....)

  • pero peric

    17:49 // 1. 4. 2013.

    Ova ekipa moze da izgubi samo od Vojvodine i Partizana, a ne lezi joj Metaloplastika. Sve ostale moze da dobije. Nadam se da cemo nekako o(p)stati u ligi. Da nije bilo 0-13, a pogotovo ona dva oduzeta boda, bio bih siguran. Ovako, svasta moze da se dogodi. Dolaze MEtaloplastika, CZ i Vojvodina, a u goste idemo Vrbasu - jako tezak raspored.

  • Mirko

    11:44 // 31. 3. 2013.

    Kakva je racunica oko Zeljinog opstanka?Sa koliko jos pobeda Zelja sigurno ostaje u ligi?jel zna neko?

    • rukometas

      20:46 // 31. 3. 2013.

      realno bi trebalo da pobede sve ekipe osim vojvodine i sa 20 bodova ostaju ali zavisi od rezultata pkb i zvezde u poslednjim kolima ali mislim da ce 20 bodova biti dovoljno za opstanak.zelja ce mozda malo problema imati u vrbasu ali ovako jaka ekipa sa ovakvim igracima nebi smela da izgubi nigde osim jos od vojvodine.ako kiksne neki bod onda sigurno ispada...

  • milan

    22:55 // 1. 4. 2013.

    Sve pohvale igracima i rukovodstvu kluba , bravo majstori

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: