Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:21, 9. 2. 2013.

Železničar pobedio prvi put u sezoni

zelja Darko Đukić i Marko Džokić

Rukometaši niškog Železničara savladali su Zaječar rezultatom 35:26 (18:15) u 14. kolu Superlige i tako osvojili prve bodove. Zbog ranijeg oduzimanja 2 boda, Železničar je bez bodova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • zeljino dete

    22:38 // 9. 2. 2013.

    BRAVO Zeljo!!!
    To je Zeljino pravo lice!
    Opstanak na vidiku...

  • Real Sa Nisave

    14:06 // 10. 2. 2013.

    Nadamo se da price o namestanju koje su se danas pojavile u Zurnalu, takodje, nisu istinite. Jos samo da Radnicki pobedi veceras u Bujanovcu i odlican vikend za niski muski rukomet!

    • meraklija

      09:51 // 11. 2. 2013.

      Obavestavam sve Meraklije da je RK Radnicki opet(normalno) dobio Bujanovac 33:32.Idemo momci do baraza za SUPER LIGU.Jos ako Naissus namesti jos neku utakmicu eto nama dva superligasa

    • @meraklija

      14:27 // 11. 2. 2013.

      Kada i gde se igra sledeca utakmica protiv Planinke i da li Meraklije idu organizovano na tu utakmicu?

    • meraklija

      18:43 // 11. 2. 2013.

      Sa Planinkom valjda u nedelju uvece

    • @meraklija

      21:15 // 11. 2. 2013.

      Jel znas mozda u kojoj hali i da li Meraklije organizovano idu?

    • meraklija

      08:35 // 12. 2. 2013.

      Hala OS Mika Antic,nedelja u 19.30,derbi za prvo mesto.Znam da dolaze MERAKLIJE sa Durlana za ostale neznam.

    • @meraklija

      20:25 // 12. 2. 2013.

      Mika Antic?Super, to mi je osnovna skola.Koliko je karta?

  • manila manila

    01:09 // 10. 2. 2013.

    Kaze gradonacelnik i predsednik.Zajecarada je neko iz Nisa dao novac sudijama i da ce o tome obavestiti nadlezne organe....Ako je tako,onda sta da se prica dalje...!

    • Legenda

      10:23 // 10. 2. 2013.

      Prica se da je Bosko Nicic podneo krivicne prijave protiv trojice igraca Zajecara posle utakmice Z.P. G.D. i M.K. A verovatno ce po sluzbenoj duznosti biti prosirena i na nekog iz niskog tabora!

  • Darko Stojanovic

    10:33 // 11. 2. 2013.

    Onog trenutka kad ste doveli Partizan u Nis i bavili se promocijom i organizacijom njihovih utakmica umesto da se posvetite spasavanju od ispadanja, potuno ste izgubili moju, a verujem i podrsku vecine sugradjana!Drago mi je sto ste pobedili, ali mi je jos draze sto je RK Radnicki pobedio u Bujanovcu i jedva cekam da udje u Superligu, pa da polako zaokruzujemo sportsku porodicu. Ovaj grad je poceo polako da shvata da treba da se ujedinimo pod jednim imenom - RADNICKI!
    Kada to shvate razne Naise, Konstantini, Masinci.. bice svima bolje. Vreme je da pocnemo svi da disemo istim plucima i da nam srce kuca za jednu sportsku porodicu! Ako moze Kragujevac, Novi Sad... moze i NIS!

    • meraklija

      18:41 // 11. 2. 2013.

      Darko o tome pricamo vec dve godine.SD Radnicki je prava mera ovog grada,pa da MERAKLIJE budu pod jednom kapom.Napred RK Radnicki.Utakmica sa Bujanovcem je najverovatnije u nedelju

    • Eret

      22:13 // 11. 2. 2013.

      A BRE Nislije,kada cete da shvatite da vas grad treba da ima tri kluba u super ligi za muske i dva kluba u super ligi zena.Kakvo BRE jedinstvo u jedan klub kad ste tako svi negativno "nabildovani"jedni protiv drugih.I nempjte stalno da promasujete temu:Zelja je pobedio Zajecarce zato sto su ih nadigrali a ovi posle toga sire glupe price o namestanju utakmice.To je bas prozirno.Zato svako neka cisti najpre kod sebe.I Zrlji i Radnisckom zelim da igraju u Super ligi!

  • juznjak

    00:02 // 11. 2. 2013.

    sad ste na nuli. a rk radnicki opet pobedio. pitajte mozda vam pozajme neki bod. pisite malo i o rk.radnicki koji je pobedio bujanovac u gostima a ne samo o timu koji ispada iz super lige.pozdrav za sampione rk.radnickii buduci superligas.

    • meraklija

      18:55 // 11. 2. 2013.

      Ubivas ih brate,ima te omrznu.

  • prisutan na utakmici

    03:17 // 10. 2. 2013.

    eeeee...ljubomorne duse,pa ce da crknete od muke sto zelji ide na bolje,previse jadno od tebe "manila manila" a.k.a. rk radnicki.

    • meraklija

      18:51 // 11. 2. 2013.

      Nije brate,"manila manila" samo brine da vi sto ste bili "prisutni na utakmici" niste pogresnu utakmicu gledali,nista vise.A neznam ti sto si "prisutan na utakmici" i nisi ljubomorna dusa,sto prozivas RK Radnicki kad "manila manila" nije nigde spomenuo ni Naissus,ni jesenjeg prvaka I lige istok,to jest RK Radnicki (Liii...)

  • igrac

    22:08 // 10. 2. 2013.

    Cobi nema ni za svoje igrace a kamo li za tudje!!!:-)Imamo vrhunski tim videcete kroz rezultate u narednim kolima!!!

  • Pajo Pavlović

    23:20 // 10. 2. 2013.

    REAKCIJA NA NIČIĆEVU SUMNJU
    Bio sam na utakmici i navijao za “ŽELJU”. I sada će mnogi kazati: pa ti si subjektivan. Neću o sinoćnoj utakmici, koju je "ŽELJA" dobio, ne sa jednim golom razlike, vec sa mnogo razlike, baš onako kako je Zaječar jesenas iznenadio NIŠ, i niko nije protestovao.
    Izgubio je “ŽELJA” jesenas sa “MNOGO” razlike, od “audsajdera” i dostojanstveno odćutao.
    Sinoc je “ŽELJA” bio neki drugi kolektiv. Mnogo novih, iskusnih igrača. Novi trener sa autoritetom. Novi ljudi u upravi, finansijska podrska od grada i iz toga produkovan veliki motiv, da se nemoguće pretvopri u moguće.
    Moguće je gospodine Ničiću. Nemaš ti mnogom iskustva u sportu i faktorima sportskih rezultata, uz uvažavanje tvoje političko-ekonomske misije.
    Sportski motiv nisi upoznao kao faktor uspešnosti i neupoređuj ga sa događanjima u politici i “finansijskim transakcijama”.
    “ŽELJA” je pobedio isto onako kao što je tvoj Klub pobedio jesenas u Nišu. Imao je više motiva. TAČKA.

    Pajo Pavlovic

  • obozavaoci

    21:22 // 10. 2. 2013.

    idemoooo Zeljoooo! mozes ti to,momci su juce bili odlicni,isto ocekujemo i u sledecem kolu protiv KG..a sto se tice prodavanja i namestanja,to se ne radi sa ovolikom razlikom,tacnije 9 za Zelju ..nego sa 1..2 :) pozdrav!

  • nislija

    22:41 // 10. 2. 2013.

    Bosko se sprema za izbore. Napred Sasa Mirkovic

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: