Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 9. 12. 2012.

Železničar poražen i 12. put

Zele.jpg

Rukometaši Železničara iz Niša poraženi su od Vrbasa rezultatom 25:22 (11:11) u 12. kolu Superlige. Niški tim i dalje jedini bez bodova i sa sve manje šansi da izbori opstanak.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Juznjak

    15:18 // 9. 12. 2012.

    Samo grad neka nastavi da ih pomaze sa 2,5 miliona dinara rebalansa.
    SRAMOTA !

    http://img716.imageshack.us/img716/5107/picture31d.jpg

  • juznjak

    15:44 // 9. 12. 2012.

    NOVAKOVIC,MILOSAVLJEVIC.CVETKOVIC I DJORDJEVIC su naaaajveca bruka u istoriji ovoga grada. SRAM VAS BILO

    • miki

      08:26 // 11. 12. 2012.

      Juznjak.u pravu ste ali nemojte da preskacete,svi ovi a i KRALJIC je tu.

    • petar

      12:55 // 11. 12. 2012.

      junjak,zaboravio si glsvne grobare želje,TUTU i Čaneta, pa oni su sve uništili a sve od Želje dobili. Njih treba staviti na stub srama kao najveće GROBARE Želje a i niškog rukometa.

  • Johny

    16:10 // 9. 12. 2012.

    Opstanak nemoguca misija,napred Konstantin

  • sramota

    16:40 // 9. 12. 2012.

    Pa vi ste uradili nesto sto niko nikada u istoriji Niskog sporta nije uspeo da uradi-uzeli ste najvise para gradjana Nisa ,doveli 13 novih igraca i 2 trenera i niste osvojili nijedan bod u 12 utakmica.Predlazem rukovodstvo i trenere za Oktobarsku nagradu Nisa. JACI STE OD HUDINIJA

  • Pera Prcilovac

    19:01 // 9. 12. 2012.

    Kaze otac sinu:Sine idemo u Nis!Nasao sam ti poligon gde da treniras i klub u kome ces da igras! SIN odgovara: Ali tata Nis je tako daleko - dva puta nedeljno treba da putujemo tamo! OTAC: Nema veze sine.Tamo siu moji veliki prijatelji iz reprezentacije,mnogo sam ih zaduzio i oni ce da dozvole da ti igras 50 do 70 minuta.Ako treba i klub ce da ugase samo da ti postanes rukometas!!! SIN: ali tata a sudije ,publika pa drugi bolji igraci? OTAC: nista se sine ne sekiraj!Sve ce tata da ih sredi!!! SIN: ali tata bre!

  • Нишлија

    21:49 // 9. 12. 2012.

    Рк Раднички је јесењи шампион прве лиге група Исток!!! Обавезно чланак о томе. Само да и на пролеће остане исти играчки кадар.

  • cika Mile

    23:23 // 9. 12. 2012.

    Igore sine znam da citas ove vesti pa ti se obracam javno - bezi iz sporta jer si dovoljno obrukao i sebe i svog oca. Bavi se politikom jer si tu uspesan i opet cemo glasati za tebe a ovo su ti vrlo negativni poeni kod glasaca koji prate i vole sport u gradu. Ne daj da te Cobi vise laze i muze

  • natalija

    16:29 // 10. 12. 2012.

    posle vrbasa 0 0 12, vojvodine 0 0 13,zajecara0 0 14...Dokle ??? Oborili ste sve neslavne rekorde, ukaljaste ime, renome i blistavu proslost godinama sticao a vi za jednu polusezonu unististe sve. SRAM VAS BILO. Ovi nece podneti ostavke 2046.god. ima ili neko ko moze da rasturi ovo drustvo koje trosi gradske pare i unistava ugled grada.

  • ORK Nis

    19:46 // 10. 12. 2012.

    Ma samo da vidim koga ce sada da upropaste da se vrate u super ligu. Pretprosle godine su uz pomoc Simonovica unistili ORK Nis koji je od Zeleznicara bio daleko kvalitetniji klub a sada im ne gine treca liga. Tako Vam i treba.

  • meraklija

    10:21 // 11. 12. 2012.

    Cujem ide nova fuzija,samo sto ovi iz radnickog nisu vise naivni.Braco meraklije,RK Radnicki je jesenji prvak nigde o tome nema izvestaja.To je pravi Niski tim,bez politicara,nazovi sportskih radnika i savetnika koji ubise Niski rukomet.Zelim Radnickom puno uspeha,da ako ikako mogu,sami bez icije pomoci dodju do super lige.

  • meraklija

    10:39 // 11. 12. 2012.

    Ne,zabrani te nam da navijamo za kog hocemo.Vi ste nam dovoljno pokazali sta znate,potrosili ste para i zaduzili se preko toga,jese li vi normalni.Kada vam inspekcije budu usle u klub nece biti nikog da im kaze dobar dan.Misevi cutite,ljudi neznaju istinu pa vam jos ne traze odgovore.Kada pukne tikva,a to ce da se desi vrlo brzo,da vam nisam u kozi.Rusili ste one momke iz RK Radnickog gde god ste stigli i evo kako vam se vratilo.Zato cutite misevi,od sportskih kvaliteta vama je ostao samo kvalitet trcanja,pa trcite misevi,bezite,bezite sto dalje iz Niskog rukometa da bi koliko toliko mogao da se oporavi

  • meraklija

    10:55 // 11. 12. 2012.

    cega ste vi juzne vesti,imate jesenjeg prvaka u rukometu a informacije o tome citam u sportskom zurnalu.Bravo za redakciju sportskih vesti,bas radite kako treba (mozda kako se zahteva od vas).Nastavicu svakog jutra da vas citam jer ste mi pravi izvor potrebnih informacija.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: