Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 18. 8. 2018.

| Sport

Železničar poražen u Strugi, sledi borba za treće mesto

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
jevtic, zelja, struga, foto rk zeleznicar
Sledi borba za treće mesto; foto: RK Železničar

Prvi poraz Železničara u ovom pripremnom periodu i od kako ga sa klupe predvodi Veselin Vujović desio se u poslednjoj utakmici u grupi na 46. tradicionalnom turniru u Strugi. Bolja od tima iz Niša bila je rumunska Konstanca, rezultatom 24:20 (12:9).

Bolje su počeli Rumuni, poveli sa 4:0, a prvi gol za "Želju" postigao je Spasić u 8. minutu sa sedmerca. U 17. minutu Konstanca je vodila sa 7:5, a predvođena raspoloženim golmanom Mitrevskim polako je povećavala prednost do 10:5. Ipak, uspeli su niški igrači da malo "istope" zaostatak i na odmor odu sa tri gola minusa (12:9).

Loša igra niškog tima nastavljena je i u drugom poluvremenu, ali uz veliku borbu uspeva da dođe i do prvog i jedinog izjednačenja (19:19) u 49. minutu.

Nisu iskoristili rukometaši Železničara priliku da povedu, pa je usledio odgovor rumunskih igrača koji su poveli sa 22:19. Ovog puta Nišlije nisu uspele da stignu zaostatak i na kraju je Konstanca pobedila sa 24:20.

Priliku da vidi na delu još jedno potencijalno pojačanje Vujović je imao pošto je Berzad Demirpović branio većim tokom meča.

Utakmicu za treće mesto Železničar igra u nedelju, 19. avgusta od 19 sati, a protivnik će biti poznat večeras.

ŽELEZNIČAR - KONSTANCA 20:24 (9:12)

Struga, igralište "Ženska plaža".

Sudije: Metalari i Nikolovski (Makedonija).

Sedmerci: Železničar 4 (2), Konstanca 4 (3).

Isključenja: Železničar 10, Konstanca 6 minuta.

ŽELEZNIČAR: Mihaljević (1 odbrana), Lazić, Demirović (8 odbrana, 1 semerac), Janković, Milovanović 2, Sretenović 2, Mađar 1, Vejin 4, Spasić 4(2), Savić 1, Babić, Jevtić 1, Damjanović, Ćeranić 1, Kljajić 3, Banduka, Knežević.

KONSTANCA: Mitrevski (14 odbrana, 1 sedmerac), Saldatsenka (1 sedmerac), Močanu, Malinović, Nistor, Čikovani 6(3), Kević 5, Vujović, Laurentiu 4, Crnoglavac, Vasile, Čutura 1, Cog, , Nikolić 7, Susanu, Ignjat, Markoski 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • abc

    15:47 // 18. 8. 2018.

    Još nema odgovora da li je plata trenera 20 000 evra mesečno

    • Mikan

      15:43 // 19. 8. 2018.

      Imas vest na ovom portalu koliko grad daje novca klubu za godinu dana. Pa podeli to na 20.000 e mesecno pa ces onda da shvatis koliko meseci klub moze da isplati trenera ako mu je tolika plata koliku mislis da prima. Ne racunajuci ostale troskove koje klub ima. Ako mislis da se ceo klub finansira samo od gradskih para. Pa kad shvatis da sponzori daju veliki novac sta te onda briga i da prima 50000

    • abc

      09:35 // 20. 8. 2018.

      @mikan: nema potrebe da bilo ko sabira i oduzima već jednostavno, klub da saopštenje ili ugovor i svima bude sve jasno. Isuviše dugo ćute.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: