Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:13, 20. 10. 2012.

| Sport

Železničar pretrpeo i 6. poraz

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-2621.JPG

Rukometaši Železničara iz Niša izgubili su rezultatom 30:29 (11:17) od Napretka. Ekipa iz Kruševca u poslednjim minutima došla do pobede.

Ni u šestoj utakmici ove sezone niški rukometaši nisu uspeli da osvoje bar jedan bod. Jedina su ekipa koja nije osvojila nijedan bod, a na meču sa Kruševljanima su bili jako blizu.

Početak meča pokazao je izjednačenu igru oba tima, do 7. minuta kada je "Želja" napravio seriju i od 5:6 poveo sa 11:6. Do kraja poluvremena niški igrači su održavali prednost i otišli na odmor sa 17:11. Jedino loše je bilo što su iskusni igrači Aleksandar Stanković i Miloš Milosavljević imali po dva isključenja tokom prvih 30 minuta.

U drugom poluvremenu Napredak je krenuo agresivnije, polako je počeo da stiže prednost domaćina. Za prvih 9 minuta drugog dela Napredak je napravio seriju od 7:3. Od 27:21 u 48. minutu za domaće, Kruševljani su organizovanijom igrom i iskorišćavanjem grešaka Nišlija izjednačili na 27:27 u 55. minutu.

Igralo se zati gol za golom, a u 60. minutu Železničar je imao napad za pobedu, ali je Darko Đukić šutirao iz daleka što je olakšalo golmanu Napretka. Usledio je napad gostiju i u poslednjim sekundama su došli do pobede. 

Poraz od Napretka ih dovodi u tešku situaciju, pa svaka sledeća utakmica mora da se dobije. Naredni protivnik je PKB u Beogradu.

ŽELEZNIČAR - NAPREDAK 29:30 (17:11)

Sala Osnovne škola "Mika Antić" u Nišu

ŽELEZNIČAR: Bogdanović 8 odbrana, Stefanović, Pavlović, Milosavljević 3, Vasiljević, Mitić, Ranđelović, Kladarin 5, Cvetković, Veljković 5 (3), Mađar 10, Basarić 1, Đukić 3 (1), Dolić, Stanković 5, Šmigić 2.

Sedmerci: 5/8
Isključenja: 16 minuta

NAPREDAK: Radošević, Arsić 9 odbrana (1), Džamić 2 odbrane, Jovanović 9, Brakočević 2, Šukić, Ćirković 2, Mihajlović 3, Milanović 1, Radojević, Šukić, Stanojčić, Milović 5 (1), Spasić 7 (4), Zubić, Andrejić.

Sedmerci: 5/6
Isključenja: 10 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • rukometas

    12:26 // 23. 10. 2012.

    Mozda zvuci smesno ili ironicno ali PLAKACEMO MI ZA DOKMANOM. Pa on je malo dete za ovu bagru sad!!!

    • milan motika

      13:36 // 23. 10. 2012.

      Covece bozji u pravu si!!!Vratite me imam milionskog sponzora!!!

  • krusevljanin

    11:24 // 22. 10. 2012.

    gago,batali ove sveznalice koji samo znaju iza ledja da pljuju i koji se kriju iza nadimka! vrati se u napredak gde si prosle godine pokazao ko je "cale" u odbrani i kako se bori za boje kluba. znas da te svi tamo zeljno ocekuju! pljuni ove pacove i dodji u pravi klub. sa tobom u odbrani do 4.mesta!!!

  • poludisperzija

    23:50 // 21. 10. 2012.

    ali vi stvarno nemate pojma kakav je to moler. molim vas kazite gde se taj moler tako dobro svojim igrama pokazao .pa on jedva tezgu naso gde ce da kreci ove godime .vidim svi ga drugi klubovi traze kolko je dobar. stvarno takav moler nema nigde .ma on moli boga da ga trener ne pusti da igra jer ako se razigra tesko protivniku...... nije u pitanju molerisanje nego malterisanje a to poznavaoci rukometa znaju sta znaci u igri ...a ako decko voli da molerise pa nek molerise jer od rukometa izgleda nema nista ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: