Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:13, 20. 10. 2012.

Železničar pretrpeo i 6. poraz

IMG-2621.JPG

Rukometaši Železničara iz Niša izgubili su rezultatom 30:29 (11:17) od Napretka. Ekipa iz Kruševca u poslednjim minutima došla do pobede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • strucnjak

    22:54 // 20. 10. 2012.

    lepo ja kazem,vojkana iz banje za trnera :)

    • strucniji

      14:27 // 22. 10. 2012.

      nece da ga puste banjci, ima dozivotni ugovor tamo. Banja ce za koju godinu u superligu, jer N.Banja vise ulace u rukomet nego Nis. A pitanje da lu Vojkan ima licencu da bude trener u super ligi. Da je strucniji od Dzerija, sigurno, a i borac je za razliku od nekih koje je briga za ekipu.

  • posmatrac

    23:00 // 20. 10. 2012.

    Cvele uhvati za jednu ruku svog nekoordinisanog sina,a za drugu Darka Djukica i idite u BG.A ako mozes povedi i upravu sa sobom koja te je dovela.Vi ste sramota......

  • joca

    23:34 // 20. 10. 2012.

    Mogu da dodju i 3 Cveleta ali je nemoguce ispraviti stetu koju su Niskom rukometu naneli COBE,KRALJIC-SVETI NIKOLA I PACOV -VELIKI sa selektiranjem nase dece i proglasavanjem ih netalentovanim.Zato je ovo poslednja sansa da isti ne podnesu ostavke nego da budu ISTERANI za sva vremena iz rukometa.MARS IZ SPORTA

  • posmatrac

    23:34 // 20. 10. 2012.

    Ja reko da je ovaj mali Djukic "strasan", ko je gledao utakmicu zna o cemu govorim, tom decku je bre sve dozvoljeno, ko to dopusta, Uprava, Jovica??? E moja Zeljo unistili su ti ime!!!

  • jaci

    23:37 // 20. 10. 2012.

    Sto bi rekao Cobi i njegov portparol Novakovic-strucnjak za sve ekipa je duplo jaca nego prosle godine.Alo bre Toponica place za vama

  • Navijac

    23:41 // 20. 10. 2012.

    Gde vam je Rajkovic.prestanite da isterujete Nisku decu i sto pre dajte ostavke-KRALJIC.COBI POD HITNO U PENZIJU

  • gagina obozavateljka

    23:44 // 20. 10. 2012.

    mislim da je greska zasto ne igra Randjelovic koji je iskusan u zadrzavanju lopte i pravljenju faula u odbrani!Sramota za trenera da ne primeti taj kvalitet!treneu odlazi...Gaga u sartnoj postavi to je resenje za opstanak!HVALA!!!!!

  • gledalac-poznavalac

    23:50 // 20. 10. 2012.

    Gospodo Vojkane Kraljicu i Slobodane Milosavljevicu ne smete da se pravite vise slepi jer je ocigledno da ovaj tim ne moze da pobedi ni rk radnicki,vecina ovih igraca nije ni tehnicki ni takticki spremno za ovu ligu zato otvorite se izvadite iz vasih stekova pare za prave igrace a ove ne vise tako mlade igrace na klupu neka uce od proverenih i dobrih igraca!Zelja u srcu ne dajte da taj osecaj izbledi u meni!!!

  • dovidjenja super ligo

    00:26 // 21. 10. 2012.

    i kao sto neko rece sesti poraz zeleznicara .zalosno ali istinito obistinilo se . nego kad nesto ne ide zna se treba nesto da se menja .samo se vi slikajte za novine i tv . nikada se u istoriji zeleznicar na pocetku sezone nije borio za opstanak .i to jos nije pocela liga tim se sprema da se bori za opstanak sramota . e sad drugovi gde su vam pojacanja .sta vi igrate trazite plate hvatate se za opremu idite u zvezde granda ako ne znate da igrate ....imate i novog trenera .zaradite platu pa trazite. ..dajte jos neko pojacanje . sve u svemu nije lose sledece nedelje mozda i pobedite a do tada i posle sefovi i igraci pevajte svi zajedno pesmu DOVIDJENJA SUPER LIGO .....

  • kruzni

    00:37 // 21. 10. 2012.

    pozdrav za gaginu obozavateljku .samo da kazem da mozda nije upucena u igru randjelovica . pa on je smesan ko bioskop .nagradna igra kad on igra je gde je lopta . ma gde on u prvu postavu.bolje nek ide u molere decko samo malterise .

    • gagina obozavateljka

      01:07 // 21. 10. 2012.

      Hvala na pozdravima ali on mi se hvali da je dobar a da ga trener mrzi i da mu doveo trapavog sina za konkurenciju,priznao mi je da ce sledeci put dokazati da vredi i da ce dati srce na teren!!!Gaga je dusica!!!

    • meraklija

      20:18 // 21. 10. 2012.

      taj "moler" je dokazao gde god je igrao van nisa,kakav je igrac. a ti se toliko razumes u rukomet da si sigurno neki dunster cim toliko kenjas ili ti je neko od gore navedenih dobar drug pa su kompleksi proradili...

    • publika

      20:32 // 21. 10. 2012.

      vidi se da si neki dunster cim se "toliko razumes u rukomet" ili ti je neko od gore prozvanih dobar drug! on je bar igrao negde van nisa i tamo se pokazao, a ne kao neki veciti talenti koji ce dozivotno ostati u ovom propalom gradu rukometa i imati podrsku grobara niskog rukometa!!!

  • meraklija

    00:46 // 21. 10. 2012.

    ma koji djukic pa decku treba da se pomogne nije mu dobro..kad je tim spao na njega da on vodi igru i bude bek stvarno zalosno . .gde je rakkovic taj strasni bek i uvazeni randjelovic kome treba kompas kad igra ...........

    • nole

      14:32 // 22. 10. 2012.

      ma oni su krivi za sve. Kako vas nije sramota prozivate igrace koji nisu usli u igru. Pa ako ne znaju nista sigurno bi poginuli na terenu i svojom borbenoscu i ljubavlju prema klubu nadoknadili to neznanje. Nije on kriv sto on ne zna da igra, nego oni koji su ga ucili. I ja sam nekada ucen od strane tih propalica, i dobro zaradjuem na malterisanju. Imam zglob...

  • juznjak

    01:21 // 21. 10. 2012.

    RK.RADNICKI samo napred.svi smo uz vas .cestitam na novoj pobedi . pomognimo ovom klubu gde svi igraju bez novca i pobedjuju .pustite vise zeleznicar .dodjite da vidite kako se bori za klub.......

  • stari rukometas

    08:57 // 21. 10. 2012.

    Na utakmici mali reprezentativac Djukic sutira penal preko gola,Cvele mu objasnjava sta je uradio,a doticni gospodin velicanstveni direktor Cobi,koji je sedeo iza gola,skace i obraca se malom u fazonu ne slusaj ga,igraj dalje,ko tebi sme nesto da kaze,sto smo videli i nastavku utakmice.Eto zasto Zelja gubi kad svako moze da radi sta mu se hoce.Uprava napolje.Do sledeceg puta pozz.

  • Necika

    09:47 // 21. 10. 2012.

    Jedini koji gine na terenu i daje 300% mogucnosti je Kladarin. Kada bi se svi tako zalagali nasa Zelja bi se borila za Evropu a ne za opstanak...

    • posmatrac

      14:21 // 21. 10. 2012.

      Bilo je jos onih koji su svim srcem igrali za Zelju ali su napustili klub, zasto, to najbolje zna uprava. Pevac koji je bio na njegovom mestu je fantasticno radio svoj posao, Milosavljevic takodje kao i Djuric.

  • Ljubitelj rukometa

    10:37 // 21. 10. 2012.

    Pa gospodo za ovih sest kola ste pokazali koliko znate da vodite klub. Onaj sto peske ne ume da ide izjavljuje da ima tim koji ce se boriti za vrh !? Decko nastavi da se bavis politikom to ti bolje ide, a i ovi koji su te doveli pokazali su svoje umece u vodjenju kluba. Zato gospodo ako imate imalo MORALA u sebi pokupite svoje stvari i napustite klub, a pustite ljude koji hoce da rade,a ne da izigravaju velike rukometne znalce !

  • Marijan Gacik

    10:46 // 21. 10. 2012.

    Ma samo Radnicki bre ! Od Zelje nije ostalo ni Z, a posle onog koketiranja sa Partizanom nije mi ih zao!

  • ORK

    17:36 // 21. 10. 2012.

    Istorija se ponavlja(2007)!Zar je moguće tako brzo?.Samo ovog puta neće biti fuzije!

  • poludisperzija

    23:50 // 21. 10. 2012.

    ali vi stvarno nemate pojma kakav je to moler. molim vas kazite gde se taj moler tako dobro svojim igrama pokazao .pa on jedva tezgu naso gde ce da kreci ove godime .vidim svi ga drugi klubovi traze kolko je dobar. stvarno takav moler nema nigde .ma on moli boga da ga trener ne pusti da igra jer ako se razigra tesko protivniku...... nije u pitanju molerisanje nego malterisanje a to poznavaoci rukometa znaju sta znaci u igri ...a ako decko voli da molerise pa nek molerise jer od rukometa izgleda nema nista ...

  • krusevljanin

    11:24 // 22. 10. 2012.

    gago,batali ove sveznalice koji samo znaju iza ledja da pljuju i koji se kriju iza nadimka! vrati se u napredak gde si prosle godine pokazao ko je "cale" u odbrani i kako se bori za boje kluba. znas da te svi tamo zeljno ocekuju! pljuni ove pacove i dodji u pravi klub. sa tobom u odbrani do 4.mesta!!!

  • rukometas

    12:26 // 23. 10. 2012.

    Mozda zvuci smesno ili ironicno ali PLAKACEMO MI ZA DOKMANOM. Pa on je malo dete za ovu bagru sad!!!

    • milan motika

      13:36 // 23. 10. 2012.

      Covece bozji u pravu si!!!Vratite me imam milionskog sponzora!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: