Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 19. 10. 2012.

| Sport

Železničar protiv Napretka za prve bodove

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Darko-Djukic.jpg
Darko Đukić pozvan u reprezentaciju

Ni posle 5 kola Superlige rukometaši niškog Železničara nemaju nijedan bod. U subotu, 20. oktobra od 17:30h u sali OŠ "Mika Antić" niški tim dočekuje Napredak.

Pet mečeva i pet poraza na startu sezone mora da opominje i da natera rukometaše Železničara da protiv Napretka pokažu da imaju kvalitet za elitno takmičenje. Povratak Jovice Cvetkovića na mesto trenera vratio je motiv igračima, a uz zalaganje, rad i koncentrisanu igru mora se do bodova.

- Igrali smo sa Napretkom meč na priprema, na turniru u Blacu. Dobro se poznajemo, oni se nisu pojačavali od tada. Uz dobru tehniku, možemo do pobede - rekao je Darko Đukić, kapiten Železničara.

Dolazak Jovice Cvetkovića doneo je promene u ekipi.

- Kao da smo preporođeni, skroz smo drugačiji. Pokušavamo da se dignemo iznad problema i da onaj skor od 5 poraza zaustavimo - dodao je Đukić.

Sedamnaestogodišnji Darko Đukić je opet pozvan u reprezentaciju Srbiju, pa će i niška publika imati priliku da ga vidi u nacionalnom dresu. RUkometaši Srbije 31. oktobra od 20:30h u hali Čair igraju sa Rusijom meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dovidjenja super ligo

    19:15 // 20. 10. 2012.

    ma kog cete momci vi da pobedite . i opet poraz 6 za redom.

  • dosta

    14:35 // 20. 10. 2012.

    Kada imate toliko kritika zasto uopste dolazite da gledate utakmice...Verovatno zato sto ste vrsni poznavaoci rukometa a od rukometa imate samo 30 min gledanja utakmice na tv-u.
    Samo pljujete ove mlade momke,a niko od Vas se nije zapitao sta je predhodnih godina uradjeno da bi ovi momci mogli da budu nosioci igre.Koliko je samo trenera promenjeno,svi takodje vrsni poznavaozi kao i Vi koji ukoliko nemaju angazman dodju u Zeleznicar i kukaju kako fale igraci jer ne znaju da rade sa mladim igracima.I dovode svakojake polovnjake sa kojima ponovo ne naprave nikakav rezultat,ponovo se jedva opstane,a dug prema igracima jos veci...A mladi sede i cekaju sansu.Cekaju da igraju 5,10,eventualno 15 minuta i to ako se trener seti da postoje.I svake godine isto.Da bi dosao do rezultata treba vreme,upornost i rizik,a ne kukavicluk i izgovori.
    Na mladima svet ostaje...

  • prva liga ceka

    23:33 // 19. 10. 2012.

    protiv krusevca verovatno sesti poraz zeleznicara . pustite malo rezervnog golmana pa da vidite kako je decko smesan .....ma svi su smesni .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: