Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:11, 4. 3. 2020.

| Sport

Železničar u Beogradu traži prolaz na finalni turnir Kupa

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
vladimir jevtic
Ponovo sa Partizanom; foto: JV / Vanja Keser

Drugi put za nedelju dana rukometaši niškog Železničara odigraće duel sa Partizanom u Beogradu, a nakon pobede u ARKUS ligi, Nišlije i Beograđani će se suočiti u četvrtfinalu Kupa, a pobednik će obezbediti plasman na završni turnir. Trener niške ekipe Đorđe Teodorović kaže da je njegov tim bolji, ali to mora i da pokaže na terenu.

Isti rival kao pre nedelju dana, a u niškom klubu se nadaju i istom ishodu.

Biće jako teška utakmica, sa Partizanom smo ove sezone igrali dva puta. Treba biti realan, u Nišu je bilo 10 golova razlike za nas, a u Beogradu pet. To je i realno rastojanje. Mi smo bolja ekipa, ali nismo toliko bolji da ih pobedimo u 10 od 10 utakmica. Garantujem da bismo 7 ili 8 puta savladali - kaže Teodorović.

Gledajući tabelu ARKUS lige, ovaj meč je jedan od derbija jer su Nišlije na drugoj poziciji sa pet bodova više od trećeplasiranog Partizana.

Utakmica će imati poseban naboj i veliki značaj. Partizan se podigao na tabeli posle pauze, a ulog je prolaz na fajnal-for Kupa. Znamo da će biti pritisaka, bilo ih je i na prošlom meču. Pobedom u Beogradu ovu sezonu bismo zaokružili kao uspešnu - dodaje Teodorović.

Utakmica u Beogradu počinje u 17:30.

Završni turnir će biti odigran 26. I 27. marta u Zrenjaninu, a pobednik ovog duela igraće protiv boljeg iz susreta Kikinda - Dinamo iz Pančeva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: