Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 4. 3. 2022.

| Sport

Železničar protiv Jugovića, Dubočica gostuje šampionu

Autor:M. M. Izvor:Južne vesti
RK Železničar
Niški tim u subotu od 18:30 traži prvu pobedu u prvesntvu; foto: Arkus liga

Šansu da konačno dođu do prve pobede u sezoni rukometaši niškog Železničara imaće u subotu od 18:30 kada će u sali Osnovne škole "Mika Antić" u Nišu ugostiti ekipu Jugovića iz Kaća. Pola sata ranije u Novom Sadu počeće meč 5. kola plej-ofa, gde će višestruki šampion Srbije Vojvodina dočekati leskovačku Dubočicu.

Prošle nedelje za ekipe koje se bore za opstanak nastavljeno je takmičenje u Arkus ligi, a nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde izabranici Miroslava Đorđevića imaće priliku da konačno dođu do nekog boda. Niški tim je u prvom poluvremenu pružio ravnopravan otpor crveno-belima, pa bi eventualno sličnom partijom, ali tokom svih 60 minuta, mogli da se nadaju pozitivnom ishodu.

Tim iz Kaća je ostvario važnu pobedu na svom terenu protiv Mokre Gore, pa bi eventualno još jednim trijumfom uvećali svoje šanse za opstanak. Ekipu Jugovića od nedavno sa klupe predvodi i nekadašnji trener pančevačkog Dinama Akim Komnennić, koji je sa sobom doveo i nekoliko novih igrača koji su već pokazali da će biti velika pomoć timu sa severa.

Nimalo lak zadatak neće imati ni rukometaši Dubočice koji će u dvorani ”Slana bara” pokušati da pruže dostojan otpor višestrukom šampionu države. Leskovčani su u dosadašnjem delu plej-ofa dva puta remizirali, a imaju i po jednu pobedu i poraz, dok su izabranici Borisa Rojevića do sada upisali sve trijumfe.

Međutim, Novosađani imaju velikih kadrovskih problema, što je umalo u prošlom kolu iskoristio Radnički, ali su rukometaši Vojvodine u finišu ipak došli do pobede i pokazali da su glavni pretendenti na šampionski tron i ove godine.

Obe utakmice biće direktno prenošene i na zvaničnom Jutjub kanalu Arkus lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: