Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:30, 3. 4. 2021.

| Sport

Železničar u Pančevu bez prava na kiks

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
aleksandar pavlovic rk zeleznicar foto arkus liga
Železničar napada oslabljeni Dinamo; Ilustracija; foto: ARKUS liga

Prošle nedelje rukometaši Železničara ubedljivo su savladali tim Metaloplastike, a ukoliko žele da se timu iz Šapca dodatno približe na tabeli i borbi za SEHA ligu, u nedelju u Pančevu će morati da dođu do pobede. Utakmica u hali "Srtelište" igra se od 18 sati u okviru 7. kola plej-ofa ARKUS lige.

Nakon dve ubedljive pobede, igrači Železničara imaće lepu priliku da na završni turnir Kupa Srbije, koji se igra naredne nedelje, dođu sa serijom pobeda. Izabranici Đorđa Teodorovića su u doigravanju doživeli poraze od Vojvodine i Radničkog, dok su sa ekipom Partizana remizirali, pa prava na kiks više nema, ukoliko je plasman u SEHA ligu i dalje želja.

Na ruku im ide i poraz Metaloplastike od Vojvodine, pa bi pobedom došli na samo bod manje od Šapčana, što bi dodatno zakomplikovalo borbu za drugo mesto, pošto je i Partizan u dosadašnjih 6 utakmica sakupio isti broj bodova kao i niški tim.

Sa druge strane, Dinamo ima velikih kadrovskih problema usled povreda i igrača pozitivnih na virus korona, a u prošla dva kola doživeli su rubedljive poraze od Metaloplastike i Dubočice. Oni su u dosadašnjem delu doigravanja sakupili 4 boda, pobedama u svojoj hali nad Rudarom i Radničkim, pa će pokušati da još jednu ekipu iz Pančeva isprate praznih šaka.

Poslednji međusobni susret dva tima odigrali su prošle sezone u poslednjem kolu pre prekida prvenstva, kada je Dinamo pred praznim tribinama hale "Čair" slavio rezultatom 36:33.

Utakmica se igra u nedelju 4. aprila od 18 sati, a za sve ljubitelje domaćeg rukometa obezbeđen je direktan prenos na RTS2.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: