Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:35, 15. 2. 2013.

Železničar upisao prve bodove

rukometasi Zeleznicara Ekipa Železničara

Rukometaši niškog Železničara pobedili su Crvenku rezultatom 30:25 (15:13) u 15. kolu Superlige i sada na tabeli imaju prva 2 boda. Ovo je drugi trijumf Želje u sezoni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • UA malograđani UA MVJ

    20:50 // 17. 2. 2013.

    Ti likovi što ovde obično s.ru, a sad ih nigde nema, to su bre obični lešinari, sitne duše, izfrustrirani neuspeli pokušaji rukometaša i krvnici velikog Železničara, a iznad svega - malograđani!!! Svi su iz pseudo-rukometnog kluba Radnički!
    Samo dolaze u halu da se slade ako naš voljeni Želja izgubi.
    Ne pojavili se više nikada na ovom portalu, da Bog da!
    ŽELJO, UĆUTKAJ IH ZAUVEK!!!

    • Miodrag

      23:01 // 18. 2. 2013.

      Opet taj Radnički..... Da li je moguće da je za sve nedaće Želje kriv Radnički. Ovim komentarom si pokazao da si ti u stvari sve ono negativno što si naveo u svom komentaru. Da li je taj Radnički uzeo nešto Železničaru (pare, termine, igrače, decu....). Samo mu je dao. Želji treba jak Radnički. I daj Bože da nekim čudom ostane u Super ligi. Budi sportista i ne šalji ovakve komentare.

    • Lexington Steel

      14:08 // 19. 2. 2013.

      Gospodjo Vama mnogo nije dobro!!!

    • meraklija

      10:55 // 20. 2. 2013.

      MI "мalogradjani" koji navijamo za RK Radnicki takodje se radujemo i svakoj pobedi Naissusa (Zeleznicar ne postoji vec 5 godina,Informisi se malo kako je nastao ovaj privatni klub).Oni koji stvarno vole rukomet znaju da je NIsu vise nego potreban jos jedan Superligas jer se od vojvodjanskog lobija koji medjusobno diluje sa bodovima ne moze opstati.Hvala ti sto sam tek sada uvideo da jedan mali klub bude kriv za sve Naissusove probleme.Shodno tome taj mali klub treba izbrisati i onda ce se resiti svi problemi "velikog kluba".MI "likovi" koji podrzavamo RK Radnicki zelimo vam da izborite opstanak u Superligi,jer ce onda i nasi uspesi da dobiju na tezini.

  • Stari Nislija

    17:23 // 16. 2. 2013.

    Hvala BOGU. Dabogda pobedjivali do kraja. Sta je nema komentara..!!!!! Eeeee zlobnici okoline grada NISA. Mislim na ljude sa sela.

  • slavoljub djokic

    14:04 // 18. 2. 2013.

    Zelja i treba da pobedjuje ali dokle? Najbolje je da zaigra i gospodin Prokic pa da ekipa bude talentovana.Dokle ce niski rukomet zarad rezultata da prikuplja penzionere ?
    Da li je neko rekao treneru da na klupi drzi najboljeg odbrambenog igraca koji u subotu nije igrao nijedanu sekundu?
    Zelji zelim opstanak a gradskim ocima i onima koji finansiraju sport da utucu da se niska deca ne rasipaju po nekim "vu...", vec da igraju u Nisu i da rukovodstvo zelje jednom i zauvek shvati da bez jos jednog jakog kluba u Nisu ( Radnicki ) nece biti ni Zelje, a samim tim i kvalitetnog rukometa.

    • Marcin L.

      23:20 // 18. 2. 2013.

      Ko je taj igrac ?!

    • djoka

      00:03 // 19. 2. 2013.

      u igru nisu ulazili: Petrovic, Petkovic, Taskovic i Dolic. znaci tu je najbolji odbrambeni igrc. ko bi mogo da bude?????

  • KIKI

    10:36 // 18. 2. 2013.

    Pa dobro kad svi klubovi imaju pomoc gospodina Novakovica,gradonacelnika Perisica i "Anonimnih darodavaca"UMESTO STO IM SE ODUZIMAJU TERMINI I STO IM SE USKRACUJE POMOC IZ GRADSKOG BUDZETA,tada cemo svi mi DUSEBRIZNICI da pevamo hvalospeve Zeleznicaru i njegovoj upravi!!!!!!!!!!!!

  • gagina obozavateljka

    00:53 // 19. 2. 2013.

    a taj najbolji odbrambeni igrac koji nije ulazio je verovatno vas rodjak Dolic? :D

  • bokande

    20:01 // 17. 2. 2013.

    Zaista je nevrovatno da nema komentara.Napred Zelja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: