Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:36, 12. 10. 2013.

| Sport

Železničar zabeležio i 5. pobedu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-darko-djukic-rukometni-klub-zeleznicar.jpg
Darko Đukić; foto: Marko Pekić

Rukometaši niškog Železničara upisali su i petu pobedu ove sezone pošto su u 5. kolu Superlige savladali Kolubaru u Lazarevcu rezultatom 30:29 (14:14). "Želja" i dalje prvi na tabeli.

Niški rukometaši nastavljaju da ređaju pobede ove sezone i čvrsto su rešili da pokažu da imaju tim za vrh tabele. Ni Kolubara nije uspela da "otkine" bod Nišlijama, koji su petom pobedom u Superligi jedini tim bez izgubljenog boda.

Nije bilo lako niškim igračima u ovom meču. Poveli su sa 1:0, ali je domaćin ubrzo vodio sa 4:3. Kolubara je imala prednost od 8:6, ali je "Želja" uspeo da izjednači i bilo je 10:10.

Na kraju prvog poluvremena bilo je 14:14.

U nastavku Železničar je igrao bolje, pa je na početku drugog dela igre vodio 17:15. Bilo je zatim 20:18 za niški tim, a Nišlije su vodile i sa 3 gola razlike (23:20).

U 53. minutu Miralem Bećirović dobio je treće isključenje i crveni karton, pa su niški igrači morali bez njega poslenjih 7 minuta.

Najviša prednost je iznosila 4 gola razlike i to je bilo 28:24, ali je do kraja Kolubara postigla 5 golova, dok je Železničar uspeo da upiše samo 2.

Ipak, to je bilo dovoljno za minimalnu pobedu (30:29) i nova 2 boda.

I posle 5 kola Železničar drži čvrsto lidersku poziciju i sa maksimalnih 10 bodova dočekuje Crvenu zvezdu naredne subote u 6. kolu Superlige.

KOLUBARA - ŽELEZNIČAR 29:30 (14:14)

KOLUBARA: Đorđević, Milašin Trivić 4, Radojičić, S. Marković 1, Lomić 3 (1), Protić 6, Nenadić 7, Đukić, Tomić 3, Živković, Milenković, Lukić, Miloš Trivić 1, Petrović 2, Mitrović 2.

Sedmerci: 1/2
Isključenja: 6 minuta

ŽELEZNIČAR: Živković 8 (2), Mitić, Vučićević 2, Veljković, Manić, Mađar 4, Radoničić 5, Tašković, Damjanović, Basarić, Pavlović, Stojanović, Đukić 5, Ćućuz, Bećirović, Stefanović 6.

Sedmerci: 2/3
Isključenja: 12 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ANALIZA

    13:57 // 13. 10. 2013.

    Sugestija treneru i sportskom direktoru.Od 150 golova Vučićević dao 10 a Bećirović 6(sa njihovim iskustvom trebalo bi da nose utakmice na proleće je bila bolja ekipa).ZA OSTALE SVE ČESTITKE!

  • Milosavljevic 3

    13:50 // 13. 10. 2013.

    Svaka cast. Uspeh je mnogo veci ako se zna u kakvim (ne)uslovima rade ovi ljudi. I ponovo se dokazalo da su trener i golman pola ekipe u rukometu ako su pravi a ovi nasi jesu!!!

  • dejan

    10:00 // 13. 10. 2013.

    Svaka cast igracima,strucnom stabu i najvecem 'krivcu' sto Zelja ne zna za poraz treneru Stanojevicu! Ko je sledeci...?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: