Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 7. 11. 2013.

| Sport

Železničar želi pobedu u Šapcu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sava-taskovic-zeleznicar.jpg
Sava Tašković veruje da će Železničar napraviti dobar rezultat u Šapcu

Prvoplasirani tim na tabeli Superlige niški Železničar u subotu, 9. novembra gostuje Metaloplastici u 9. kolu elitnog ranga rukometnog šampionata.

Posle pobede nad Moravom ekipu Železničara očekuje duel sa nekadašanjim prvakom Evrope Metaloplastikom. Utakmica starih rivala, a ako se pogleda na tabelu Železničar ide kao favorit zbog 7 pobeda i jednog poraza, kao i prve pozicije na tabeli.

- Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno dobre ekipe koja je malo slabije startovala, ai će sigurno učiniti sve da dođe u vrh tabele. Naše je da se spremimo dobro i da odemo u Šabac rasterećeni. Igraćemo bez opterećenja, da pružimo najbolje u ovom trenutku i nadam se da ćemo se vratiti bez poraza - rekao je Vladimir Stanojević, trener Železničara.

U timu Železničara neće biti Bobana Živkovića zbog povrede nožnog zgloba i Ognjena Kajganića zbog operacije na šaci. Metaloplastika je trenutno na petom mestu Superlige sa 4 pobede, jednim remijem i 3 poraza.

- Metaloplastika je jako kvalitetna ekipa, imaju par novih igrača, ali su verovatno dosta dobro uigrani. Imaju nekoliko poraza, ali će sigurno ići na pobedu protiv nas. Mi svake nedelje konstantno poboljšavamo svoju igru, na svakom treningu pružamo bolje. Idemo na nova dva boda, kao na svakom gostovanju. Nadam se da ćemo ih i doneti - kazao je Sava Tašković, igrač Železničara.

Utakmica u Šapcu je na programu u subotu, 9. novembra od 18:30h. Obezbeđen je i prenos preko sajta Superlige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • posmatrac

    21:34 // 9. 11. 2013.

    to je bar lako pitanje...jede se,pije se,pusi se...sve na potpis,.koliko ih ima u klubu plus bliza rodbina i prijatelji..naravno tu je i nesto za trosak dok sami sebi ne daju plate a igracima nista

  • igrac

    23:30 // 7. 11. 2013.

    Ljudi uprava kluba nas krade nedaje nam pare a trazi rezultate da ne pricam o starim dugovanjima...POMOZITE IZBACITE GREBATORE IZ NISKOG RUKOMETA

  • mica

    22:26 // 7. 11. 2013.

    Molim urednika za informaciju od javnog značaja
    koliko Želja duguje plate igračima

    • ex-igrac

      01:01 // 9. 11. 2013.

      Ja ih tuzim za 8 od prosle godine mada nekima se duguje manje a za ovu imam informacije da su neki dobili jednu a neki nisu skupili ni celu platu,postavlja se pitanje gde su pare kad se igraci neplac

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: