Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 2. 8. 2017.

| Sport

“Želja” doveo pojačanje iz španske rukometne lige

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
želja
"Želja sve jača"; Foto: Vanja Keser

Rukometni klub Železničar doveo je još jednog novog igrača. Nikola Milošević, 23-godišnji levi bek, bivši rukometaš španskog Kangasa, Metaloplastike i Crvene Zvezde, potpisao je ugovor na 2 godine sa niškim klubom.

Ovaj rođeni Kragujevčanin, visok 203 cm, bio je deo ekipe koja je Želji donela trofej nacionalnog kupa 2014. godine. U prethodnoj sezoni u dresu Kangasa, člana prestižne španske ASOBAL rukometne lige, odigrao je 26 utakmica i postigao 49 golova.

Pored pojačanja za prvi tim, Želja razmišlja i o razvoju mladog tima.

U klubu se ozbiljno misli i na budućnost, naš drugi tim će iduće sezone nastupati u Drugoj ligi Morava, a novi ugovor potpisan je sa mladim igračima, našim prvotimcima iz sezone 2015/2016 - Nemanjom Milutinovićem, Milošem Lazićem i Đorđem Virijevićem- kažu iz Želje.

Podsetimo, Železničar je već doveo zvučna pojačanja ovog leta, ugovore su potpisali iskusni golman Dejan Zlatanović i levokrilni rukometaš Đorđe Spasić.

Zasada se još ne zna ko je najavljeni novi “misteriozni” sponzor Želje, a od kluba se ove nedelje oprostio dosadašnji predsednik Igor Novaković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: