Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:56, 14. 9. 2016.

“Želja” godinu dana bez takmičenja, pa kreće od "beton lige"

RKŽelezničar---Vanja-Keser.jpg Niški klub u finansijskom ambisu; foto: Vanja Keser

Zbog nemogućnosti da plati suspenziju Rukometnog saveza Srbije od 2 miliona dinara, niški Železničar neće dobiti licencu za takmičenje u Super B ligi, pa se godinu dana neće takmičiti, a naredne sezone krenuće od najnižeg ranga takmičenja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • shaft

    18:29 // 14. 9. 2016.

    Ne mogu da verujem kako Cobi bagatelise ovakvu situaciju,bio i on krivac ili ne!"Samo jednogodisnja pauza"???Pa ko ce posle jednogodisnje pauze igrati u klubu sa takvim finansijskim opterecenjem,sta ce biti sa cuvenom skolom rukometa,Mica Mladenovic i Pera Seratlic se u grobu prevrcu!Katanac ili ne,muski rukomet u Nisu vise ne postoji!

  • Stankela

    21:39 // 14. 9. 2016.

    Uzas za grad Nis I ljudi koji vode rukomet. Tuzna prica. Neko mora da odgovara za bruku nacinjenju najboljem klubu u tom delu Srbije u svim sportovima

  • milomir maric

    09:45 // 15. 9. 2016.

    Ne znam zasto niko ne pominje predsednika Novakovica koji je sigurno dao "nemerljiv" doprinos propasti Zeleznicara? Trio Igor,Cobi i Proka je i "sahranio" Niski rukomet!

    • Alexander the Great

      16:59 // 17. 9. 2016.

      Nemoj tako da pricas za Igora, pa on je dusa od coveka iza njega stoje dela kako kaze :))) ovo je njegovo delo isto...

  • Bivsi igrac

    23:41 // 14. 9. 2016.

    Meni je prosto neverovatno da jedan polupismen covek koji je bio prosecan igrac prvo bude direktor kluba a posle ovo da uradi klubu a sta je najgore on je jos tu i dalje figurira da ce ostati u klubu...Jel postoji neka skupstina kluba neki veterani koji mogu da spase rukomet od Slobodan

  • Opa

    07:18 // 15. 9. 2016.

    Ne mogu da ne primetim da samo gradsko i Lambrozovo mezimče, FK Radnički, "uspešno" učestvuje u takmičenjima. Svi ostali sportovi, svi ostali klubovi su uglavnom sistematski uništavani, a na Čair se ilegalno dovodi struja i nikom ništa. Mutno

  • Marko

    03:26 // 15. 9. 2016.

    Tuzno, mnogo tuzno da Nis ostane bez rukometa po kome smo toliko prepoznatljivi. Neka grad pomogne, sta je to za njih 2 miliona, ne postoji u Nisu samo Radnicki, vec i drugi klubovi treba da se finansiraju.

  • Anwalt

    12:01 // 15. 9. 2016.

    Da li je realno ocekivati da kroz godinu dana neko investira 200k eura u klub koji nema igrace i koji bi igrao peti rang takmicenja gde se bukvalno igra na betonu??? Priznali ili ne ovo je kraj rukometa bar za neki duzi period od 3-5 godina. E sad da li ce se pojedinci pozvati na odgovornost je vec pitanje za OJT.

  • tuga,cemer,jad

    02:22 // 18. 9. 2016.

    Trenutno je decu koja su igrala prosle sezone sramota da kazu da treniraju rukomet i to u cobijevoj zelji!! Odlazi Slobodane i time spasi decu koja se bave rukometom!!!!

  • Bivsi igrac

    10:44 // 26. 9. 2016.

    Sta će biti sa dugovanjima?? Ko odgovara za neispunjene ugovore???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: