Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:33, 19. 4. 2018.

| Sport

"Želja" kreće u pohod na titulu, Partizan prvi protivnik

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
zelja foto vanja keser
"Želja" u pobedama vodi 3:1 protiv Partizana ove sezone; foto: Vanja Keser

Na startu doigravanja za titulu, u plej-ofu, rukometaši niškog Železničara, lidera osnovnog dela Superlige, dočekaće Partizan, drugoplasiranu ekipu preliminarnog dela, u petak, 20. aprila u hali “Čair”. Ulaznice za ovaj meč u prodaji.

Pred Nišlijama je početak konačne ovosezonske borbe - bitka za titulu prvaka Srbije, plasman u SEHA ligu i neki evro-kup, kao i potvrda dosadašnjeg uspešnog rada i osvajanje nacionalnog Kupa i prvog mesta na kraju osnovnog dela Superlige.

Dva predstavnika regionalne SEHA lige Vojvodina i Dinamo, kao i četiri najbolje ekipe iz preliminarnog dela Superlige Železničar, Partizan, Crvena zvezda i Metaloplastika, kreću od nule u dvokružni sistem takmičenja.

Došli smo i do ovog što smo od starta želeli. Ispalo je i bolje nego što smo očekivali, sve ide kako treba i kako želimo. Idemo na svaku utakmicu da pobedimo. Što se tiče Partizana, odlična je ekipa, sutra ćemo ih pobediti i to je to - rekao je Josif Petković, trener “Želje”.

“Želja” i Partizan su ove sezone igrali četiri puta, a Nišlije vode u pobedama 3:1.

Partizan je dobar protivnik, a sutra izlazimo na teren da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i zabeležimo pobedu i dva boda na početku plej-ofa - kaže Milan Đukić, najbolji strelac osnovnog dela Superlige.

Utakmica počinje u 18:30, a karte su u prodaji na biletarnici hale “Čair”. Cena ulaznice za tribinu je 200 dinara, a za parter 300.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: