Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 13. 10. 2017.

| Sport

„Želja“ spreman da nastavi pobednički niz

Autor:Lj. JocićIzvor:Južne vesti
Utakmica Želja
"Želja" do sada ostvario dve pobede i remi; Foto: super.rss.org.rs

Priliku da nastavi niz bez poraza rukometaši niškog Železničara imaju u subotu 14. oktobra od 18:30 u hali "Čair" kada igraju protiv Partizana, trenutno sedmog na tabeli. Igrači i stručni štab očekuju kvalitetnu utakmicu i novu pobedu.

Železničar ima najbolji napad u ligi sa 92 data gola, a više od trećine ostvario je u prethodnom kolu (31) protiv Metaloplastike u Šapcu. U goste mu stiže Partizan koji je prošlog vikenda poražen u „večitom derbiju“ od prvoplasirane Crvene zvezde.(/Slika2)

Cenim ekipu Partizana, to je skup mladih, kvalitetnih, dobro učenih igrača sa trenerom mladim po stažu. Iskren da budem, očekujem vrlo kvalitetnu utakmicu. Ne znam koliko smo podigli formu, to je njihov problem, ali znam šta moja ekipa može. Moja ekipa može da odigra veoma kvalitetno, borbeno i u svemu tome da ostvarimo rezultat koji želimo - da pobedimo. Krenuli smo dobro, a sada nam treba dobra i kvalitetna pratnja. Niška publika zna rukomet, željna je dobrog rukometa i ovo im je dobra prilika da nas bodri. Na nama je da sportski i korektno odradimo, a kada semafor pokaže 60. minut videće se šta je ko uradio – rekao je Josif Petković.

Prvu utakmicu u pripremnom periodu „Želja“ je odigrao upravo protiv Partizana, a Nišlije su tada u "Čairu" slavile sa 23:22.

Moja sreća kao trenera je da smo već igrali protiv njih i tačno znam, a znaju i moji igrači, gde preti opasnost. Na toj utakmici najviše problema nam je zadavao golman Milosavljev, a imaju i izvanredno desno. Ali, što bih ja hvalio njih, kada imam bolje bekove i pivote. Izuzeto poštujem Partizan i ako budu ponovili igru kao u pripremnom meču, biće kvalitetna utakmica. Ako budu slabiji, biće velikih problema za njih – dodaje Petković.

Sa 16 golova Miloš Padežanin je najefikasniji u timu Železničara, a trenutno je šesti strelac lige nakon tri kola.

Utakmica će sigurno biti teška i za nas i za njih. Do sada smo igrali dobro, kvalitetno smo trenirali, a to se pokazalo na terenu. Oni su kvalitetna mlada ekipa, a naš akcenat je na odbrani, dok i u napadu imamo kvalitetne igrače koji mogu da ostvare trenerove zamisli. Očekujem dosta ljudi na tribinama i koristim priliku da pozovem ljude u subotu – rekao je Miloš Padežanin.

Karte za ovu utakmicu koštaju 100 dinara, a biće u prodaji na biletarnici hale "Čair" u petak od 10 do 20 sati i u subotu od 10 do 19. Kako kažu u klubu, iz bezbednosnih razloga jedna osoba maksimalno može kupiti četiri ulaznice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: