Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 17. 5. 2012.

| Sport

"Želja" bez Jovice Cvetkovića na Zvezdu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
djuric, rk zeleznicar
Vladimir Đurić igrao je prošle sezone za Zvezdu; foto: Ivan Mančić

U 28. kolu Superlige rukometaši Železničara gostuju Crvenoj zvezdi u petak, 18. maja od 18h. Trener Jovica Cvetković neće voditi ekipu iz privatnih razloga.

Pobeda protiv Partizana u prethodnom kolu još se prepričava u rukometnom Nišu. Posle nedeljud ana pauze, rukometaši Železničara nastavljaju borbu u Superligi, a sutra ih čeka drugi "večiti rival". Ekipa je videla da može da pobedi svakog, samo kada hoće. Motiva protiv Zvezde ne manjka, a pauza u šampionatu je iskorišćena za dobru pripremu.

- Spremali smo se dobro za Zvezdu. Idemo tamo rastereći jer smo obezbedili opstanak, ako i Zvezda. Oni nemaju neku posebnu ekipu, imaju par dobrih igrača. Može da se dobije Zvezda, kao što smo pobedili Partizan - rekao je Darko Đukić, sedamnaestogodišnji igrač Železničara koji je u prethodnim utakmicama pokazao da ima potencijala za velikog igrača.

U prvom delu sezone u Nišu Železničar je doigrao nerešeno sa Zvezdom (34:34). Trenutno na tabeli, Železničar je deveti sa 25 bodova, dok je Zvezda na mestu niže sa bodom manje.

- Oni su favoriti što se tiče imena, ali mislim da ulogu favorita ipak mi preuzimamo. Idemo na pobedu, pokušaćemo da osvojimo 2 boda i da se popnemo mesto više na tabeli. Da bismo tako sledeće sezone igrali odmah u osmini finala Kupa, ne da idemo u kvalifikacije i igramo u nekim manjim mestima - rekao je Milan Ćućuz, golman Železničara.

Ekipu će sa klupe voditi samo Marko Isaković jer, kako je ranije dogovoreno, Jovica Cvetković neće voditi ekipu u petak iz ličnih razloga jer je Cvetković nekadašnji igrač i trener Zvezde.

- Kada su vođeni razgovori sa Cvetkovićem, bio je dogovor da ne vodi ekipu protiv Zvezde. Nije nam smetalo, više smo dobili na ostalim utakmicama koje vodi, nego što gubimo na ovoj. Ekipu će voditi Isaković, Jovica neće biti tu samo fizički, a to neće uticati na igrače - rekao je Vojislav Kraljić, direktor kluba.

Utakmica je u petak, 18. maja od 18h u hali Šumice u Beogradu.

Svi parovi 28. kola:

18.05. u 18h Crvena zvezda - Železničar
18.05. u 18h Obilić - Rudar
18.05. u 19h Kolubara - Napredak
19.05. u 19h Jugović - Požarevac
19.05. u 19h PKB - Crvenka
19.05. u 19h Dinamo - Smederevo
19.05. u 19h Radnički - Metaloplastika
20.05. u 18h Partizan - Vojvodina

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko

    13:10 // 18. 5. 2012.

    Satirani,iskompleksirani,tzv golmanu,moram da ti nesto kazem.Za razliku od sela odakle si ti dosao u selima ovog kraja se igra kvalitetan rukomet.Mozda i zato sto unjima igra puno niske dece kojima ste ti itvoji drugovi fosili uz pomoc TUTE zauzeli mesto u klubu.U jednom od tih sela-Zajecaru su te niska netalentovana napravila onom sto jesi smesnim

  • Miladin

    15:26 // 17. 5. 2012.

    Molim vas zadrzite Cvetkovica i sl sezonu,molim vas

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: