Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

kadeti

  • tekvondo klub fenix

    Još jedna evropska medalja za Niš u tekvondou

    Pored srebrne medalje mlade Teodore Jovanović, sa Evropskog prvenstva za kadete u tekvondou u Niš stiže i bronzana medalja koju je osvojio 11-godišnji član Tekvondo kluba Feniks bulevar Jakov Đorđević u kategoriji do 40 kg.

    (2) detaljnije
  • pavle ciric, kadetsko prvenstvo sah, foto sahovski savez srbije 3

    Mladi Nišlija dvostruki šampion Srbije u šahu

    Pobedama u standardnom i problemskom šahu učenik Gimnazije "Stevan Sremac" u Nišu Pavle Ćirić postao je dvostruki kadetski šampion Srbije. Kadetsko prvenstvo održano je u Novom Sadu, a 16-godišnji Nišlija je trijumfovao u kategorijama omladinca do 20 godina i dečaka do 16 godina.

    (1) detaljnije
  • Odbojka, kadetska reprezentacija

    U Vranju počinje Balkansko kadetsko prvesntvo za odbojkašice, Srbija večeras protiv Moldavije

    Vranjska ”Hala sporotova” od danas do nedelje, 10. jula, biće poprište odigravanja Balkanskog kadetskog prvenstva za odbojkašice, a za titulu će se osim domaćina Srbije boriti još šest reprezentacija. Prvi protivnik selekcije koju sa klupe predvodi Mirijana Musulin pred publikom u Vranju biće večeras od 20 sati reprezentacija Moldavije.

    detaljnije
  • OFK Radnički Niš

    Mladi fudbaleri OFK Radničkog na korak od Kvalitetne lige Srbije

    Osvajanjem prvog mesta u Prvoj kadetskoj ligi FSRIS-a mladi igrači OFK Radničkog iz Niša dobili su priliku da, preko baraža, naprave najveći uspeh u četiri godina dugoj istoriji - plasman u Kadetsku ligu Srbije. Prvo moraju da preskoče prepreku u vidu Sloge, koja je rezultatom 1:0 slavila u prvom meču baraža u Nišu, a prilika za to je nedelja, 13. juna kada se igra revanš u Požegi. Godine rada, truda i posvećenosti mladih fudbalera i njihovih trenera staće u ovih 180 minuta.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: