Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

licenciranje

  • Glavna autobuska stanica

    "Niš ekspres" će morati da uskladi cene staničnih usluga sa propisima

    Da bi mogle da se bave staničnim uslugama, autobuske stanice moraju ubuduće da se licenciraju kod Ministarstva saobraćaja. U Ministarstvu kažu da je i "Niš ekspres " podneo zahtev za izdavanje dozvole, a u toku je i određivanje maksimalnih cena peronskih uluga, koje će, poručuju iz Ministarstva, i "Niš ekspres " morati da uskladi sa novim Pravilnikom.

    (19) detaljnije
  • Slobodan Kocic Boks klub Naissus

    Prvi put Nišlija dobio licencu za bokserskog trenera

    Kako bi mogao da predvodi nacionalnu selekciju na nekom značajnijem takmičenju, poput Evropskog ili Svetskog prvenstva, te Olimpijskih igara, jedan trener mora da zavredi zvanje prve zvezde Svetske bokserske organizacije, a to je pošlo za rukom Slobodanu Kostić. Ovo je prvi put, kako kažu u klubu Naissus, da neko iz Niša dobije ovu licencu.

    detaljnije
  • Stadion "Čair" Radnički Niš

    Radnički ostao bez plasmana u Evropu

    Licence Fudbalskog saveza Srbije za nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope naknadno su dobili Vojvodina, Mladost i Radnički. Samim tim što su i treće i četvrtoplasirani tim dobili odobrenje FSS-a, Radnički se, kao petoplasirani, neće takmičiti na kontinentalnom prvenstvu naredne sezone.

    (11) detaljnije
  • Stadion "Čair" Radnički Niš

    Radnički na korak od dobijanja licence, ne zna se za Mladost i Vojvodinu

    U niškom Fudbalskom klubu Radnički veruju da je izvesno da će sutra dobiti licencu za takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ipak, to im ništa neće značiti ukoliko odobrenje dobiju Mladost i Vojvodina, koja se nalazi u blokadi.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: