Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

najbolji sportisti

  • najbolji sportisti leskovca 2019

    Nina Stanisavljević i Andrija Atanasković najbolji sportisti Leskovca u 2019.

    I ove godine leskovački Savez sportova dodelio je priznanja najboljima, a među dobitnicima su plivačica Nina Stanisavljević, rukometni trener Saša Pejčić, košarkašica reprezentacije Maja Miljković i rukometaš Andrija Atanasković. Čak tri nagrade otišle su jedinom prvoligaškom timu, Rukometnom klubu Dubočica .

    detaljnije
  • Filip Nurkić

    Džudista Kinezisa Filip Nurkić najbolji sportista Niša za 2019. godinu

    U godini na izmaku za najboljeg sportistu Niša izabran je Filip Nurkić, džudista Kinezisa koji je drugi put u karijeri postao seniorski prvak države i objedinio tri titule u kategoriji do 60 kilograma. Najbolji mladi sportista je plivač Naisusa Andrija Petković, dok je za najbolji kolektiv izabran Fudbalski klub Radnički.

    (2) detaljnije
  • Nebojša Anđelković Jelena Stamenković

    Niške tekvondoistkinje proglašene za najbolje u Srbiji

    U Vršcu su dodeljene nagrade za najbolje Srbe i Srpkinje u tekvondou u 2019. godini, a među dobitnicima svoje mesto su našle i dve Nišlijke. Obe u formama, Jelena Stevanović iz kluba Naisus proglašena je za najbolju pionirku, a Milena Ivanović iz TK Astra za seniorku u kategoriji U40.

    detaljnije
  • priznanja vranje foto i.m

    Kristijan Stošić i Ivana Davidović najbolji u vranjskom sportu

    Na tradicionalnom izboru za najbolje u sportu za proteklu godinu, koji se održava u okviru obeležavanja 31. januara, Dana grada, za najbolju sportiskinju proglašena je Ivana Davidović iz Kik-boks kluba Vranje, dok je najbolji sportista Kristijan Stošić, član Atletskog kluba Vranjski maratonci.

    detaljnije
  • Najbolji sportski radnici

    Biraju se najbolji vranjski sportisti u protekloj godini

    Sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci i sportski saradnici, kao i profesori fizičke kulture i ljubitelji sporta u Vranju, imaće priliku da po 56. put biraju najbolje, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu. Konkurs za predloge otvoren je do 15. januara, do kada bi predloge trebali dostaviti Sportskom savezu Vranja.

    detaljnije
  • dobitnici

    Rukometašica i atletičar najbolji sportisti Vlasotinca u 2018. godini

    Za najbolju sportistkinju Vlasotinca izabrana je članica Ženskog rukometnog kluba Vlasotince Katarina Trajković, koja je najbolji igrač i strelac ekipe, dok je za najboljeg sportistu proglašen bacač diska i kugle Bogdan Zdravković iz Atletskog kluba Vlasotince. Klub godine je Odbojkaški klub Vlasina.

    detaljnije
  • stasa-gejo,-sportski-bal,-foto-jv-vanja-keser

    Drugi put zaredom Staša Gejo najbolji sportista Niša

    Na 40. tradicionalnom "Izboru sportiste Niša" za najboljeg u seniorskoj konkurenciji drugu godinu zaredom izabrana je Staša Gejo, članica Planinarsko-alpinističko-ekspedicijskog kluba Niš. Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Rukometni klub Železničar, dok su nagradu za najboljeg mladog sportistu podelile košarkašice Vladana Vujisić i Marija Stojanović.

    (10) detaljnije
  • steva, nikola i staša

    Izbor sportiste Niša: Stevan, Nikola ili Staša?

    U najužem izboru za nagradu "Sportista godine Niša", koja će se 20. decembra dodeliti jubilarni 40. put, nalaze se rukometaš Železničara Stevan Sretenović, Nikola Stefanović, član Streličarskog kluba Niš i sportska penjačica Staša Gejo, prošlogodišnji laureat. U izboru za najbolji kolektiv su Naisa, Železničar i Radnički.

    (3) detaljnije
  • Nikola Stefanovic Miljko Colovic

    Nišlije najbolji streličar i trener u Srbiji u 2018. godini

    Drugu godinu zaredom trenera Miljka Čolovića i takmičara Nikolu Stefanovića, Streličarski savez Srbije proglasio je za najbolje u zemlji, samo je ovog puta takmičar dobio to priznanje kao senior, pošto mu je ovo prva godina da se takmiči u najjačoj konkurenciji.

    (1) detaljnije
  • Najbolji u niškom sportu u prošloj godini; foto: JV / Vanja Keser

    Otvoren poziv klubovima za jubilarni 40. Izbor sportiste Niša

    Ostalo je malo više od mesec dana do tradicionalnog Izbora sportiste Niša, koji već 40 godina organizuje Sekcija sportskih novinara Niša, a iz ove organizacije uputili su poziv sportskim kolektivima da pošalju rezultate ostvarene tokom ove godine.

    (1) detaljnije
  • nis mladei sportisti

    Mladi niški sportisti dobili stipendije

    Kako bi se sportisti motivisali da imaju što bolje rezultate, navode na sajtu Grada Niša, dodeljene su im stipendije. Oni koji su ispunili uslove, njih 51, u narednom periodu primaće po 6.500 mesečno.

    (2) detaljnije
  • Aca Nikolić

    Na humanitarnoj aukciji za niškog novinara i dres Teodosića

    Potpisani dres LA Klipersa košarkaša Miloša Teodosića, onaj koji je nosio fudbaler Aleksandar Mitrović dok je bio u Partizanu, kao i još mnogo dresova srpskih reprezentativaca moći će da se nabave u Nišu. Sportski rekviziti se još prikupljaju da bi bili prodati na aukciji, a sav novac biće uplaćen za lečenje niškog novinara Aleksandra Nikolića, kome je zbog leukemije neophodna operacija.

    detaljnije
  • foto: Studio Vlasta

    Surduličani izabrali najbolje sportiste

    Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnik Simo Krunić, najuspešniji je trener, a Fudbalski klub Radnik je izabran za najuspešniji sportski kolektiv u 2017. godini, odluka je stručne komisije na Izboru za sportistu i klub godine.

    detaljnije
  • Pehari foto i.m.

    Surduličani biraju najbolje sportiste

    Tradicionalno, petnaestu godinu za redom, u Surdulici će 18. januara biti proglašeni najbolji sportisti, sportski radnici i klubovi, a kako organizatori najavljuju, očekuje se da svečanosti prisustvuju predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i sekretar Dane Korica.

    detaljnije
  • Aleksandra Milenkovic i Nikola Djordjevic RK Vlasotince

    U Vlasotincu bokseri najbolji kao kolektiv, rukometaši pojedinačno

    Nagrade za najbolje sportiste Vlasotinca u minuloj godini pokupili su rukometaši, pa su tako Aleksandra Milenković i Nikola Đorđević proglašeni za najbolje pojedince. Kada je reč o kolektivu, najuspešniji je bio Bokserski klub Arena, a nagrađeni su i šahisti, atletičari, te mladi fudbaleri. Predsednik opštine Vlasotince rekao je da će se sledeće godine raditi klimatizacija i grejanje za sportsku halu u ovom mestu.

    detaljnije
  • stasa gejo

    Staša Gejo najbolji sportista Niša za 2017. godinu

    Prvakinja Evrope u disciplini bolder, osvajačica bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u kombinaciji sve tri discipline i šesta na svetskoj rang-listi Staša Gejo dobila je nagradu za najboljeg sportistu Niša. Najbolji sportski kolektiv je Džudo-klub Kinezis, a najbolji mladi sportista plivač Svetog Nikole Andrija Petković.

    detaljnije
  • Mihajlović, Paunović, Gejo

    Gejo, Paunović i Mihajlović u konkurenciji za sportistu Niša

    U najužu konkurenciju za najboljeg sportistu grada ušli su Staša Gejo, takmičarka Planinarsko-alpinističko-ekspedicijskog kluba "Niš", Miloš Paunović, takmičar Gimnastičkog kluba "Niš" i Milan Mihajlović, džudista "Kinezisa". "Naisa", "Kinezis" i Ski-klub "Niš" u konkurenciji za najbolji kolektiv, a za nagradu najboljeg mladog sportistu u najužem izboru su Aleksa Krstić, Nikola Stefanović i Andrija Petković.

    (4) detaljnije
  • Petar stosic foto i.m.

    Izabrani najbolji sportisti Surdulice

    Najbolja seniorka u prošloj godini bila je Marina Stanković iz Skijaško-planinarskog kluba Vlasina , a kod seniora Petar Stošić iz Borilačkog kluba Srbija .

    (1) detaljnije
  • Kajakašice

    Niške kajakašice: Tek sada postajemo svesne svog uspeha

    Kajakašice kluba “Gusar” okitile su se svetskom bronzom, te evropskim i državnim zlatom, a izbor za najbolje sportistkinje Niša stavio je krunu na najuspešniju godinu Kristine Petrović i Milice Kostov.

    detaljnije
  • kajakasice

    Kajakašice sportistkinje godine, Naisa najbolji kolektiv

    Milica Kostov i Kristina Petrović, kajakašice iz Niša, ponele su priznanja najboljih sportistkinja Niša u 2016. godini, odlučili su sportski novinari. Ženski rukometni klub Naisa je najbolji kolektiv, a Staša Gejo po treći put je najuspešnija mlada takmičarka.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: