Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

prijateljska utakmica

  • Radnik Dubočica foto fk Radnik

    Pirotski Radnički novi protivnik surduličkog Radnika u pripremnom periodu

    Treći rival koji će da isproba formu fudbalera Radnika iz Surudlce biće prvoligaš Radnički iz Pirota, a prijateljski meč će biti igran u sredu, 22. jula na Gradskom stadionu u Surdulici bez prisustva publike.

    detaljnije
  • radnik jagodina foto fk radnik

    Radnik bolji od Jagodine u kontrolnom meču

    Golom Filipa Jovića u 90. minutu fudbaleri surduličkog Radnika pobedili su rezultatom 1:0 Jagodinu na Gradskom stadionu u Surdulici u kontrolnoj utakmici. Bila je ovo druga provera Radnika tokom priprema za novu sezonu.

    detaljnije
  • Radnik Dubočica foto fk Radnik

    Radnik isprobava formu protiv Jagodine

    Drugu kontrolnu utakmicu fudbaleri Radnika, koji su pre 10 dana počeli pripreme za novu sezonu u Superligi, odigraće danas od 18 sati na Gradskom stadionu u Surdulici protiv Jagodine, člana Prve lige. Zbog epidemiološke situacije, utakmica će biti igrana bez gledalaca.

    detaljnije
  • FK Radnik Surdulica fudbal pripreme

    Radnik se "pretplatio" na remije u Turskoj - nerešeno i sa šampionom Gruzije

    U poslednjem prijateljskom meču u turskoj Antaliji, Radnik je remizirao sa aktuelnim šampionom Gruzije Dinamom iz Tbilisija, pošto je utakmica završena sa 2:2. Ovo je bio peti kontrolni duel Surduličana u Turskoj, a zanimljivo je da su se četiri završila nerešenim rezultatom.

    detaljnije
  • Radnički Sarajevo

    Radnički remizirao sa liderom Premijer lige BiH

    Zahvaljujući golovima Dejana Melega i Nikole Stevanovića, niški Radnički je remizirao sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine i liderom Premijer lige Sarajevom. Ovo je bio poslednji kontrolni duel niškog sastava u turskom Beleku, gde se priprema za prolećni deo prvenstava.

    detaljnije
  • fudbal Radnički Radnik

    Surdulički Radnik ima proveru sa danskim superligašem

    Nakon dva remija i poraza, fudbaleri surduličkog Radnika u utorak, 4. februara odigraće novu proveru na pripremama u Turskoj, a protivnik je danski superligaš Odense, trostruki šampion Danske i petostruki osvajač nacionalnog Kupa.

    detaljnije
  • meleg

    Još jedan remi Radničkog u Turskoj, meč prekinut nakon svađe trenera

    U četvrtoj pripremnoj utakmici u Turskoj fudbaleri niškog Radničkog odigrali su nerešeno (1:1) protiv kazahstanskog Irtiša , a meč je prekinut u 81. minutu nakon svađe i razmene psovki između trenera niškog tima Milorada Kosanovića i stratega Kazahstanaca Milana Milanovića, nekadašnjeg šefa struke ekipe sa "Čaira".

    (2) detaljnije
  • fk radnicki, pripreme, turska, foto fk radnicki 2

    Remi niškog Radničkog sa bugarskom Ardom u Turskoj

    U trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno sa ekipom Arde iz bugarskog Kardžalija (0:0). Ekipa iz susedne Bugarske je trenutno sedma u najjačem takmičenju te zemlje, kao i Nišlije u Superligi Srbije.

    (4) detaljnije
  • Radnički Radnik

    Porazi Radničkog i Radnika na pripremama u Turskoj

    Na drugim kontrolnim utakmicama koje su odigrali na pripremama u Turskoj, fudbaleri niškog Radničkog izgubili su od Dinama iz gruzijskog Batumija rezultatom 3:1, dok je surdulički Radnik poražen od ruskog Tambova sa 2:1. Naredne provere Nišlije imaju u subotu, a Surduličani dan ranije.

    detaljnije
  • Radnički prijateljska utakmica

    U Antaliji Radnički ubedljivo slavio, Radnik remizirao

    Prve kontrolne utakmice od kada su doputovali na pripreme u Tursku dva superligaša sa juga Srbije Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice odigrali su danas, a i jedni i drugi zadovoljni su prikazanim. Fudbaleri iz Niša sa 4:1 su savladali rumunskog drugoligaša Dunareu, dok je krajnji rezultat duela Surduličana i ukrajinskog premijerligaša Vorlska bio 1:1.

    (3) detaljnije
  • fk radnicki, foto: FK Radnicki

    Rumunska Dunarea Kalaraši prva proverava Radnički u Turskoj

    Prvi prijateljski meč u Turskoj, gde su fudbaleri Radničkog od subote, Nišlije će odigrati u ponedeljak, 27. januara od 13:30 protiv rumunske ekipe Dunarea Kalaraši , člana Druge lige.

    detaljnije
  • Radnički Radnik

    Radnički u Turskoj testiraju Rumuni, Gruzini, Bugari i Kazahstanci

    Niški fudbaleri doputovali su u turski Belek gde će boraviti 15 dana, trenirati i testirati svoju prednost, a rivali će im biti rumunski drugoligaš Dunarea Kalarasi , vicešampion Gruzije Dinamo , bugarski Ardo , kao i trofejni kazahstanski Irtiš , koji sa klupe predvodi bivši trener Radničkog . Još jedna novina u taboru kluba sa "Čaira" je sa njima ugovor potpisao mladi fudbaler sredine terena Milosav Sićović.

    detaljnije
  • Radnički Radnik

    Pred put u Tursku, prijateljski meč Radničkog i Radnika u Surdulici

    Deo zimske pauze koji provode u svojim gradovima dva superligaša sa juga Srbije iskoristiće za međusobno odmeravanje snaga. Kako kažu u surduličkom Radniku, u utorak, 21. januara odigraće prijateljski duel sa niškim Radničkim na terenu u Belom Polju, nadomak Surdulice.

    detaljnije
  • Naisa Železničar

    U test mečevima "Želja" slavio, Naisa izgubila i povredio joj se golman

    Za prolećni deo prvenstava niški rukometaši i rukometašice pripremali su se na prijateljskim utakmicama u hali "Čair" - Železničar je savladao drugoligaša kragujevački Radnički sa 42:30, a Naisa je tesno izgubila od drugoplasiranog tima Superlige Bekamenta, rezultatom 28:29. Više od igre i rezultata, utakmicu rukometašica obeležila je ozbiljna povreda golmana Anastasije Čogurić, koja će, kažu u klubu, morati na višemesečnu pauzu.

    detaljnije
  • FK Radnik Surdulica fudbal pripreme

    Radnik testiraju klubovi iz zemalja bivšeg SSSR-a i Južne Koreje

    Sa dva ruska i po jednim klubom iz Ukrajine, Gruzije i Južne Koreje surdulički Radnik odigraće prijateljske utakmice tokom zimske pauze, najavili su u klubu. Fudbaleri superligaša iz Surdulice trenutno treniraju u svom gradu, a 25. januara kreću put Antalije, gde će i odigrati ove kontrolne mečeve.

    detaljnije
  • Radnik Radnički

    U prijateljskim utakmicama remi Radnika i poraz Radničkog

    Pauzu u Superligi oba predstavnika juga Srbije iskoristila su za uigravanje: fudbaleri surduličkog Radnika su u Vladičinom Hanu odigrali nerešeno sa kruševačkim Napretkom (1:1), dok je niški Radnički izgubio u Lučanima od tamošnjeg superligaša Mladosti sa 3:2.

    detaljnije
  • Radnički Radnik

    Duel dva superligaša u Vladičinom Hanu

    Kao i mnogo puta do sada, iz surduličkog Radnika odlučili su da pauzu u prvenstvu iskoriste za odigravanje prijateljskog duela u Vladičinom Hanu. Ovog puta, rival će biti još jedan superligaš kruševački Napredak, a utakmica je zakazana za subotu, 12. oktobar. I niški Radnički će u istom terminu testirati svoje mogućnosti, na gostovanju Mladosti u Lučanima.

    detaljnije
  • ok nis, foto jv vanja keser

    Ribnica poslednja proverila odbojkaše Niša pred start nove sezone

    Poslednju proveru pred početak nove sezone u Superligi odbojkaši Niša imali su na svom terenu kada su rezultatom 3:2 savladali kraljevačku Ribnicu. U niškom timu zadovoljni su pripremama i okrenuti su ka startu sezone u elitnom rangu koji je u subotu, 5. oktobra kada Niš gostuje Partizanu.

    (1) detaljnije
  • ok nis, kragujevac, foto mp

    Odbojkaši Niša osvojili memorijalni turnir u Kragujevcu

    Pobedama nad Mladim radnikom i domaćim Radničkim , odbojkaši Niša osvojili su Memorijalni međunarodni turnir "Aleksandar Gigović Giga" u Kragujevcu. Nišlije su u finalu savladale Radnički sa 3:0 (25:22, 25:18, 25:22).

    detaljnije
  • svetozrevic i jovic ok nis

    Partizan prvi proverio formu odbojkaša Niša

    Odbojkaši Niša poraženi su od Partizana (3:1) na gostovanju u Beogradu u prvoj kontrolnoj utakmici, ali rezultat je u drugom planu pošto je, smatra trener Nišlija Dragan Svetozarević, bila ovo dobra provera i prilika da se vidi trenutna forma. Sledeća provera je već u petak, 13. septembra kada Niš igra sa požarevačkim Mladim radnikom na turniru u Kragujevcu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: