Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

profesionalni pojas

  • nova pobeda filipa stankovića, foto z stanković

    Mladi niški bokser ostvario šestu pobedu u Americi

    Šestu pobedu u profi boksu u Sjedinjenim Američkim Državama ostvario je mladi Nišlija Filip Stanković, koji je trijumfovao prekidom u prvoj rundi protiv iskusnog Lenvuda Doziera koji se profesionalnim boksom bavi više od 10 godina.

    (5) detaljnije
  • MMA Aleksandar Stojčić

    Nova profesionalna pobeda za niškog MMA borca u Nemačkoj

    Borba za "Pro League" pojas u velter kategoriji održana je u nemačkom gradu Karlsrue, a u njoj je Nišlija Aleksandar Stojičić savladao jakog bugarskog MMA borca Jivka Stoimenova.

    (4) detaljnije
  • Kik-boks klub Niš

    Uprkos medaljama na "Trofeju Beograda", Nišlije nezadovoljne suđenjem

    Iako su njegovi takmičari osvojili šest zlatnih medalja i još dve srebrne, Kik-boks klubu Niš izmakao je profesionalni pojas, te suđenje na međunarodnom turniru "Trofej Beograda" nazivaju sramnim. Nekada kik-bokseri Niša, a sada kluba Vukovi 018, takođe su nastupili u amaterskom delu takmičenja u prestonici, osvojili dva zlata i bronzu, ali arbitre nisu komentarisali.

    detaljnije
  • Filip Zoran Stanković

    Nova profesionalna pobeda za niškog boksera u SAD-u

    Umesto ranije najavljenog Pabla Veleza, protivnik Filipu Stankoviću u profesionalnom meču u Sjedinjenim Američkim Državama bio je iskusni Keit Kolins, a Nišlija je slavio prekidom u prvoj rundi.

    (1) detaljnije
  • Filip Stankovic boks

    Još jedna profesionalna borba na tlu SAD-a za niškog boksera

    U Vijeni, gradiću u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, Nišlija Filip Stanković imaće u subotu, 15. decembra novi profesionalni meč u okviru World Boxing Council (WBC) federacije, a protivnik će mu biti domaći bokser Pablo Velez.

    (1) detaljnije
  • Novak Radulović profesionalni pojas

    Nišlija profesionalni prvak Srbije u kik-boksu

    Na tradicionalnom turniru Trofej Beograda niški kik-bokser Novak Radulović, nakon napornih pet rundi, savladao je nekadašnjeg svetskog prvaka Slobodana Mijajlovića i osvojio profesionalni pojas namenjen šampionu Srbije.

    detaljnije
  • Filip Stankovic boks

    Trijumf niškog boksera u SAD

    Nakon četiri naporne runde, mladi niški bokser Filip Stanković savladao je mnogo iskusnijeg američkog borca Grega Haketa, na turniru profesionalnog boksa u Sjedinjenim Američkim Državama.

    detaljnije
  • Filip Stankovic boks

    Mladi Nišlija na reviji profesionalnog boksa u Springfildu

    Pripreme za svoj treći profesionalni okršaj, ali prvi na tlu Sjedinjenih Američkih Država, mladi niški bokser Filip Stanković obavlja upravo u ovoj zemlji. Reprezentativac Srbije će 22. septembra boksovati u Springfildu, na manifestaciji Fight night 2.

    (1) detaljnije
  • Boks klub Vitez

    Dve pobede i remi Nišlija u profesionalnom boksu

    U glavnim borbama na reviji profesionalnog boksa u Zaječaru nastupila su četvorica Nišlija, a učinak su dve pobede, poraz i remi. Pobedili su Novak Radulović i debitant Stefan Paunović, dok je nerešeno boksovao Predrag Stoiljković, kome je ovo takođe bio prvi meč u profesionalnom ringu.

    detaljnije
  • Novak Radulović Srećko Janjić boks

    Još jedna profesionalna pobeda za Radulovića

    Još jedan bokserski spektakl u nizu održan je u Novom Pazaru, a svog predstavnika u profesionalnom ringu imao je i Niš. Ovog puta to je bio Novak Radulović, koji je u jednoj od uvodnih borbi savladao Srećka Janjića iz Smederevske Palanke, odlukom sudija.

    detaljnije
  • Novak Radulović profesionalni pojas

    Pojas profesionalnog šampiona Balkana osvojio Radulović

    Nanevši tek drugi poraz u karijeri Grku Taftiju Mojtabi, Nišlija Novak Radulović osvojio je pojas profesionalnog šampiona Balkana u kik-boksu, dok su njegovi klupski drugovi i drugarice osvojili 11 zlata i 7 srebra, što je bilo sasvim dovoljno za proglašenje Niša za najbolji klub na turniru "Balkan best fighters".

    detaljnije
  • Kik-boks hala "Čair"

    Najbolji balkanski kik-bokseri nastupaju u hali “Čair”

    Borbe oko 450 kik-boksera iz 9 zemalja, Nišlije će ovog vikenda imati prilike da pogledaju u hali “Čair”. Uvertiru u turnir “Balkan best fighters”, koji je na programu 2. i 3. decembra, napraviće borba za titulu profesionalnog šampiona u kik-boksu, zazakazana za danas od 20 sati, u kojoj će se nadmetati Nišlija Novak Radulović i Grk Tafti Mojtaba.

    detaljnije
  • Boks kazino Makedonija

    Niški bokser pobedom debitovao na međunarodnoj sceni

    Neubičajen prizor za ove prostore mogao se videti u Đevđeliji, gde je boks revija, sa bleštavim svetlima i svim propratnim efektima, organizovana usred kazina. Popunjena mesta još jednom su posvedočila koliko se na Balkanu profesionalni boks voli, a jedan od boraca bio je i Nišlija Filip Stanković, koji se odlično borio i savladao šampiona Grčke.

    detaljnije
  • Novak Radulovic

    Profesionalni pojas u Sarajevu za Novaka Radulovića

    Ubedljivim pobedama u 3 uzastopna meča, u svakom već tokom 1. runde, niški kik-bokser Novak Radulović osvojio je profesionalni pojas na jakom turniru u Sarajevu. Kako sam kaže, sledeći cilj je zlato na Svetskom prvenstvu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: