Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

revijalna utakmica

  • fudbal

    Humanitarni meč Zvezdinih veterana u Babušnici

    Kako bi prikupili novac za pomoć u lečenju 12-godišnje Julije Vidanović, ali i za sve socijalno ugrožene mališane iz ove opštine, fudbalski veterani domaće Lužnice i Crvene Zvezde rešili su da odigraju humanitarnu utakmicu u ponedeljak, 28. oktobra na stadionu Sportskog centra u Babušnici.Pre dolaska u Babušnicu i odigravanja utakmice, nekadašnji asovi beogradskog kluba položiće cveće na spomenik "Prvoj Zvezdinoj zvezdi" Rajku Mitiću u Beloj Palanci.

    (2) detaljnije
  • fudbal foto aleksandar kostic

    Na Delijskom visu humanitarna utakmica fudbalskih veterana

    Kako bi prikupili osnovne namirnice za najugroženije Nišlije, fudbalski veterani rešili su da odigraju humanitarnu utakmicu u nedelju, 3. juna na stadionu Mašinca na Delijskom visu. Učešće su potvrdili, kažu organizatori, neki od članova "zlatne" generacije Radničkog, koja je igrala u Kupu UEFA, veterani beogradskog Palilulca, a svoj trenutak imaće i mlade niške fudbalske nade.

    detaljnije
  • Fudbaleri-i-futsaleri-Radnickog---A.-N-(2).jpg

    Nišlije upoznale Klub malog fudbala Radnički

    Pred nekoliko stotina Nišlija odigrana je revijalna utakmica na improvizovanom terenu na Trgu kralja Milana između Fudbalskog i novoosnovanog Kluba malog fudbala Radnički, koja je za cilj imala afirmaciju futsal sekcije nastale pre 2 meseca.

    (1) detaljnije
  • 490x370-fk-radnicki-grb.jpg

    Revijalna utakmica osnovaca i fudbalera Radničkog

    U sklopu akcije “Gradska deca uz gradski klub” fudbaleri niškog Radničkog odigraće u četvrtak 12. maja u 14 sati revijalnu utakmicu protiv učenika Osnovne škole “Car Konstantin”.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: