Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

transfer

  • Stanisavljević Surada Radnički Dinamo

    Odbrana Dinama pojačana petoricom fudbalera

    Iz Švedske, Južne Koreje, Makedonije i Bosne i Hercegovine pristigli su odbrambeni fudbaleri u Dinamo, kaže predsednik Dragan Antić, a tu je i domaći internacionalac Miloš Ožegović. Kako bi sakupio novac za novajlije, superligaš iz Vranja će morati da proda jednog od najistaknutijih pojedinaca Zakaria Suraku.

    detaljnije
  • Pajović Kričak Stamenkovic Radnik

    Radnik vratio mladog napadača u rodni grad

    Nakon dvojice štopera, u Radnik je stigao i napadač. Reč je o 20-godišnjem Bogdanu Stamenkoviću, koji je rođen u Surdulici, ali ga je sa svega 12 godina fudbal odveo na sever Srbije, odakle se sada vratio na jug.

    detaljnije
  • Kojašević

    U Radnički stigla “desetka” sa bogatim internacionalnim iskustvom

    Ofanzivni vezista Damir Kojašević, koji je nastupao za brojne klubove u inostranstvu, a od srpskih timova samo za Vojvodinu, novi je fudbaler niškog Radničkog. Kojašević nastupa i za reprezentaciju Crne Gore.

    (7) detaljnije
  • fudbaleri Radnički

    Još trojica fudbalera napustila Radnički, poznati kontrolni rivali

    Osim Aleksandra Stanisavljevića i Siniše Babića Radnički su napustila još trojica fudbalera, doduše onih koji su u minuloj polusezoni imali manju minutažu: golman Mladen Živković, bek Nikola Aksentijević i štoper Andrija Mijailović. Na pripremama u Turskoj Nišlije će odigrati 5 prijateljskih mečeva, a najzvučniji od rivala su Spartak iz Trnave i Rubin iz Kazanja.

    detaljnije
  • Vladan Cvetanović

    Nekadašnji trener Ekonomca na klupi niškog Kalče

    Iz Mađarske stigao je u rodni grad trener Vladan Cvetanović da preuzme Kalču. Sem nekadašnjeg igrača, a onda i trenera najtrofejnijeg srpskog kluba u futsalu - Ekonomca iz Kragujevca, u niški tim pristigla su i dva igrača, kaže sportski direktor Zoran Benić, mlada, ali veoma perspektivna.

    detaljnije
  • Trening Radnik

    Sa dva pojačanja Radnik otpočeo pripreme

    Bez dvojice tokom jeseni standardnih prvotimaca Dušana Pantelića i Siniše Mladenovića, ali i sa dva pojačanja, Radnik je otpočeo pripreme za prolećni deo šampionata. Pristigla su dva štopera iskusni internacionalac Tomislav Pajović i mladi Ivan Kričak, koji su sa ostatkom tima odradili prvi trening na snežnom terenu u Surdulici.

    detaljnije
  • Marko Živković

    Radnički se “podnovio” bivšim igračem Partizana

    Desni bek Marko Živković novi je igrač niškog Radničkog. Kako je na prozivci i bilo najavljeno, konkurencija u niškom sastavu na poziciji desnog beka jača je za fudbalera koji je 4 godine proveo u inostranstvu, dok je pre toga bio član Partizana i Vojvodine.

    (3) detaljnije
  • Petar Petrović Nikola Čumić

    Dva ofanzivna vezna fudbalera stigla u Radnički

    Momak koji je prošao kompletne pripreme sa “zlatnom” selekcijom Srbije sa Novog Zelanda sada je u redovima Radničkog. Sem ofanzivnog veziste Petra Petrovića, koji je do sada uglavnom igrao u Švedskoj, navode u niškom klubu, na “Čair” je stigao i Nikola Čumić, mladi fudbaler koji igra na istoj poziciji.

    detaljnije
  • Vladimir Đorđević Konstantin Napredak košarka

    Konstantin ostao bez iskusnog beka, Đorđević u Rumuniji

    Kako je u Konstantinu imao “otvoren” ugovor, kažu u niškom košarkaškom klubu, jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Vladimir Đorđević ga je napustio, pošto je prešao u rumunski tim Feniks Galaci.

    (3) detaljnije
  • Stadion Čair

    Iz treće italijanske lige stigao defanzivac u Radnički

    Konkurencija na poziciji levog beka u Fudbalskom klubu Radnički pojačana je dolaskom 27-godišnjeg Stefana Đorđevića. Niški klub je, kažu, potpisao dvogodišnji ugovor sa defanzivcem, koji ima bogato superligaško iskustvo, a na “Čair” stiže iz italijanske treće lige.

    (6) detaljnije
  • Ranđelović Radnički

    Mladi Ranđelović najveći transfer Radničkog u istoriji

    Nedelju dana nakon što je izašla informacija da je 21-godišnji Lazar Ranđelović prodat Olimpijakosu, Radnički je odlučio da “izađe” u javnost i sa detaljima ovog transfera. Sem što je prvi put da neko pravo iz Radničkog ode u zvučan klub poput ovog iz Pireja, navode u klubu, ovo je i najveći transfer u njihovoj istoriji, s obzirom na to da će grčki gigant morati da isplati niškom klubu 550.000 evra.

    (4) detaljnije
  • milan-milanovic.jpg

    Iskusni Milanović novi trener Radnika iz Surdulice

    Nekadašnji strateg brojnih domaćih superligaških klubova, među kojima je poslednji Zemun - Milan Milanović novi je trener Radnika. Na klupi ekipe iz Surdulice Beograđanin je zamenio Mladena Dodića, sa kojim je klub prekinuo saradnju pre nedelju dana.

    detaljnije
  • Ranđelović Radnički

    Ranđelović: Da se vratim u Grčku spreman i zaigram za Olimpijakos

    Iako u Radničkom prethodnih dana nisu želeli zvanično da potvde ostanak mladog Lazara Ranđelovića na "Čairu", on je ušao sa klupe u meču niškog kluba i Čukaričkog i time otklonio svaku sumnju da će, iako prodat Olimpijakosu, ostati na pozajmici u Nišu. Sam fudbaler kaže da se nada da će nakon ovog perioda otići za Pirej i da će debitovati za grčkog giganta.

    (2) detaljnije
  • Vaterpolo

    Iz Francuske u Nais stiglo pojačanje

    Dolaskom centra Jakše Kosića kompletiran je tim Naisa za novu sezonu u kojoj će se niški vaterpolisti boriti na četiri fronta. Crnogorac ima i internacionalnog iskustva, kažu u njegovom novom klubu, s obzirom na to da je u prošloj sezonu nastupao u francuskom timu Miluz.

    (3) detaljnije
  • Aleksandar Jovanović brani Radnički hala "Čair"

    Jovanović: Ne plašim se šuteva Mesija, Suareza, Bejla...

    Pošto je potpisao za tim Ueska, koji nastupa u španskoj Primeri, golman Aleksandar Jovanović imaće prilike da, ukoliko se nametne treneru, brani udarce igrača poput Mesija, Suareza, Bejla i Košte. Ipak, Nišlija kaže da je dovoljno sazreo, te da se ne plaši da se nosi svakog vikenda sa nekim od najboljih svetskih igrača.

    detaljnije
  • Ranđelović Radnički

    Iz Radničkog u Olimpijakos: Ranđelović u Pireju

    Leskovčanin Lazar Ranđelović, dosadašnji fudbaler Fudbalskog kluba Radnički, rekao je "zamrznuti" predsednik niškog kluba Ivica Tončev, potpisao je ugovor sa grčkim gigantom Olimpijakosom. Ipak, osim da je transfer obavljen, više o ovom ugovoru za sada nije želeo da govori.

    (2) detaljnije
  • Krstić Stjepanović Lazić Serafimović Lekić VK Nais vaterpolo

    Petorica novajlija u Vaterpolo klubu Nais

    Kostur Naisa ostao je isti u odnosu na prošlu sezonu, sedmorica vaterpolista napustilo je klub, ali njihova mesta u timu su već popunjena, pošto je pet igrača pristiglo. Dvojica od njih već su i tek kako poznata niškoj publici, s obzirom na to da su već nastupali za Vaterpolo klub Nais - reč je o Nemanji Budurinu i Đorđu Lekiću.

    (1) detaljnije
  • stadion Surdulica foto fk radnik

    Vezni red Radnika pojačao iskusni internacionalac

    Iz Platanijasa, ekipe koja je prošle sezone ispala iz grčke Superlige, stiže novo pojačanje superligaša iz Surdulice. Filip Stanisavljević je iskusni vezista koji je, kažu u Radniku, ugovor potpisao na dve godine.

    detaljnije
  • stduent foto vanja keser

    Student otpočeo pripreme pojačan bivšom repezentativkom Konga

    Sa novim trenerom Petrom Markovićem, 10 prošlogodišnjih igračica i nekoliko pojačanja, od kojih je svakako najupečatljivija bivša reprezentativka Demokratske Republike Kongo Titi Ntumba Kazani, Košarkaški klub iz Niša otpočeo je pripreme za novu sezonu.

    (1) detaljnije
  • Konstantin pripreme

    Konstantin sledeće sezone ipak u Drugoj ligi, Cvetković ponovo na klupi

    Iako je prošle sezone ispao iz Druge lige Srbije, Konstantin će se i ove u njoj takmičiti, objašnjava potpredsednik niškog kluba Uroš Parić, zahvaljujući tome što je Akademik odustao od ovog takmičenja. Košarkaši su otpočele pripreme, predvodiće ih ponovo Marko Cvetković, a u klub su se vratili i Nemanja Gudžić i Vladimir Veličković.

    (2) detaljnije
KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: