Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Srpski patriotski savez - SPAS

  • marinkovic

    Marinkovićev transfer iz SPAS-a u Glavni odbor SNS

    Na sednici Glavnog odbora SNS pre 5 dana u Beogradu SPAS Aleksandra Šapića zvanično je postao deo stranke koju predvodi Aleksandar Vučić. Doskorašnji lider SPAS-a u Nišu Nikola Marinković je tada, kako kaže, izabran u Glavni odbor SNS-a u kojem već sede Dragana Sotirovski i Zoran Perišić iz Niša.

    (45) detaljnije
  • Nikola Marinkovic niski odbor SPAS foto JV

    Niški odbor SPAS-a podržava spajanje sa naprednjacima, njihova 3 odbornika prelaze u SNS

    I dok je lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić pre izbora u emisiji Južnih Vesti rekao da “podanik nikad nikom nije bio, pa neće ni SNS-u”, spajanje njegove stranke sa Srpskom naprednom strankom je sada izvesno, a ovo pripajanje će podržati i niško povereništvo. Kako kaže jedan od 3 odbornika SPAS-a u niškoj Skupštini i poverenik te stranke za Niš Nikola Marinković, njih troje će preći u naprednjačke klupe u lokalnom parlamentu, a ne precizira da li će dobiti i neke funkcije i tvrdi da se o njima nije ni razgovaralo.

    (41) detaljnije
  • gorica

    Novu direktorku "Gorice" predložio lider niškog SPAS-a - zvanično bez koalicije, ali uz SNS

    Predlog Ivane Stanić za v.d. direktorku JKP Gorica Niš potekao je od Nikole Marinkovića, predsednika niškog odbora Šapićevog SPAS-a. On kaže da je ona nestranačka ličnost, da je samo rodom iz Aranđelovca, ali da već godinama živi u Nišu. Na posao u JKP “Bukulja” putuje. Inače, kako kaže Marinković, SPAS nema koalicioni sporazum, ali podržava SNS na lokalu.

    (17) detaljnije
  • sapic

    Šapić: Podanik nikad nikom nisam bio, pa neću ni SNS

    Srpski patriotski savez - SPAS otvoren je za razgovore sa svim partijama u Srbiji, kaže njegov lider Aleksandar Šapić. Razgovaraće se, pojašnjava, i sa SNS-om, jer je ta stranka do sada imala milionsku podršku građana, ali da li će ikada biti bilo kakvog dogovora zavisiće od njihovog stava prema onima sa kojima bi da sarađuju. Ako to zahteva podaništvo onda saradnje nema, jer kako kaže, podanik nikada nije bio.

    (22) detaljnije
  • spas

    Na Šapićevoj listi i aktuelni niški većnik, bivši radikal - obećavaju politiku bez teških reči

    Pod brojem 2 na glasačkim listićima u Nišu biće lista “Aleksandar Šapić - Pobeda za Niš”, njegovog Srpskog patriotskog saveza - SPAS. Ona je jednotrećinska i ima 21 kandidata za odbonike, a od poznatih lica tu su dojučerašnji lider niških radikala i većnik Tihomir Perić, a predvodi je Nikola Marinković svojevremeno i predsednik Gradskog odbora Nove Srbije, a sada kandidat za gradonačelnika ispred SPAS-a.

    (16) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: