Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Apelaciono tužilaštvo Niš

  • centar žitorađe

    Bivši predsednik Opštine Žitorađa i bivši naprednjak i socijalista osuđen na kućni zatvor

    Slađan Mladenović koji je u dva navrata obavljao funkciju prvog čoveka Žitorađe, odlukom Apelacionog suda u Nišu pravnosnažno je osuđen na kaznu zatvora od 10 meseci, a izdržavaće je u prostorijama u kojima stanuje, uz elektronski nadzor. Mladenović, koji je kao predsednik Opštine bio član SNS-a, a na poslednjim izborima odbornik sa liste SPS-a, osuđen je zbog zloupotrebe položaja, a kako saznajemo, dokazano je da je nekim advokatima potpisivao naloge za isplatu novca na ime usluga mimo zakona, a Opštini je presudom obavezan da za 3 meseca isplati 1.016.290 dinara.

    (2) detaljnije
  • Automobil iz kog je sniman Blagojević

    Još se ne zna ko je snimao novinara Južnih vesti

    Ni dve nedelje nakon što je Predrag Blagojević dostavio policiji registraciju i fotografiju automobila iz kog ga je još nepoznata osoba u centru Niša snimala video kamerom, ne zna se da li je otkriveno ko je vlasnik auta i ko je i zbog čega snimao novinara.

    (7) detaljnije
  • Vranje, apelacioni sud

    Apelacioni sud presudio u korist radnika

    Apelacioni sud odbio je žalbu preduzeća "Partner Pes" iz Surdulice na doneto rešenje Višeg suda kojim je štrajk zaposlenih proglasio zakonitim.

    detaljnije
  • slobodan radovanovic

    Radovanović na čelu tužilaštva u Nišu

    Nekadašnji sopecijalni tužilac za organizovani kriminal, koji je otvorio slučajeve drumske, saobraćajne i stečajne mafije, Slobodana Radovanovića, postavljen je za čelnika Apelacionog tužilaštva u Nišu.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: