Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Bazar zdravlja

 • Lekari će Nišlijama da daju savete i besplatno da ih pregledaju; ilustracija; foto: domzdravljanis.co.rs

  "Bazar zdravlja" sutra u niškoj Tvrđavi

  Nišlije koje žele besplatno i na licu mesta da provere svoje zdravlje mogu u subotu 6. maja da dođu ispred Paviljona u niškoj Tvrđavi, gde će lekari Doma zdravlja biti od 10 do 12 sati. Organizatori najavljuju da će ovo biti prvi ovogodišnji "Bazar zdravlja" u Nišu.

  detaljnije
 • Bazar zdravlja

  Besplatni lekarski pregledi u Knjaževačkoj

  Građani će moći da izmere pritisak, šećer, procenat masnoća u organizmu, indeks telesne mase, kao i da pregledaju mladeže u subotu 3. septembra od 10 do 12 sati u Knjaževačkoj ulici kod Pošte.  

  (2) detaljnije
 • bazar zdravlja

  "Bazar zdravlja" u Parku Svetog Save

  U subotu 5. septembra od 10 do 12 sati u Parku Svetog Save u Nišu biće održan peti ovogodišnji “Bazar zdravlja” na kome će građani moći da besplatno provere svoje zdravstveno stanje.

  detaljnije
 • bazar

  "Bazar zdravlja" u Niškoj Banji

  Građani će moći da besplatno provere svoje zdravstveno stanje na četvrtom “Bazaru zdravlja” koji će biti održan u subotu 1. avgusta od 10 do 12 sati na glavnom šetalištu u Niškoj Banji.

  (4) detaljnije
 • bazar

  "Bazar zdravlja" kod pošte u Durlanu

  Građani koji žele da besplatno provere svoje zdravstveno stanje, to mogu učiniti na “Bazaru zdravlja” u subotu 9. maja od 10 do 12 sati kod durlanske pošte.

  detaljnije
 • dom-zdravlja.jpg

  Akcija provere zdravlja u Durlanu

  U subotu, 6. septembra od 10 do 12 sati, na parkingu pored pošte u Knjaževačkoj ulici u Nišu, biće održan “Bazar zdravlja” na kome će građani moći da besplatno provere svoje zdravlje.

  detaljnije
 • 0507-6.jpg

  “Bazar zdravlja” u Tvrđavi

  Građani će moći da besplatno provere zdravstveno stanje na “Bazaru zdravlja” koji će biti održan u subotu, 2. avgusta, od 10 do 12 sati u niškoj Tvrđavi, ispred “Paviljona”.

  detaljnije
 • WP-20140614-015.jpg

  “Bazar zdravlja” u Niškoj Banji

  U subotu, 5. jula, od 10 do 12 sati na šetalištu u Niškoj Banji biće održan “Bazar zdravlja” na kome će građani moći besplatno da provere svoje zdravstveno stanje.

  detaljnije
 • 490x370-Bazar-zdravlja.jpg

  “Bazar zdravlja” ispred NKC-a

  Građani će moći da besplatno provere svoje zdravstveno stanje na “Bazaru zdravlja” koji će biti održan u subotu, 10. maja, na platou ispred Niškog kulturnog centra.

  detaljnije
 • bazar-zdravlja.jpg

  Bazar zdravlja u Knjaževačkoj

  Na trećem bazaru zdravlja, koji će u subotu 3. avgusta od 10 do 12 sati biti održan u Knjaževačkoj ulici u Nišu, na parkingu kod pošte, građani će moći da besplatno provere svoje zdravlje.

  detaljnije
 • Bazar-zdravlja.JPG

  Besplatni testovi na "Bazaru zdravlja"

  Na "Bazaru zdravlja", koji će u subotu, 6. jula, od 10 do 12 sati biti održan u Parku svetog Save, građani će moći da besplatno provere svoje zdravstveno stanje.

  detaljnije
 • Bazar zdravlja u Nišu

  Posetom lekara niškog Doma zdravlja gradskoj opštini Pantelej, završena akcija "Bazar zdravlja".

  detaljnije