Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Bulevar Nemanjića

 • Vodovod

  Deo Bulevara Nemanjića opet nema vodu

  Radovi na Bulevaru Nemanjića u Nišu se nastavljaju, kažu u JKP Naisus , zbog kompleksnog kvara. Zato deo Bulevara, dodaju, do 17 sati neće imati vodu. Do 15 sati vodu neće imati i stanovnici Ulice Jovana Babunskog.

  (1) detaljnije
 • tuca

  Tuča pored Bulevarske pijace

  Brojne Nišlije prisustvovale su danas oko 14:40 tuči na Bulevaru Nemanjića, pored Bulevarske pijace, kada su se, kako kažu u niškoj policiji, dva čoveka zaustavila automobilima, a onda jedan nasrnuo na drugoga.

  (8) detaljnije
 • tepisi

  Dečje igralište na Bulevaru građani pretvorili u mesto za sušenje tepiha

  Umesto dece, dečje igralište na Bulevaru Nemanjića u Nišu, iza Zone 2, puno je raznobojnih tepiha i staza koji se suše. U Komunalnoj policiji kažu da će upozoriti predsednika Skupštine stanara, kako bi sprave na igralištu bile dostupne onima kojima su i namenjene.

  (8) detaljnije
 • saobraćjna

  Dva udesa u Nišu na mokrom kolovozu

  Kiša koja je sinoć padala u Nišu stvorila je vozačima velike probleme, a njih dvojica su izletela s kolovoza, ali na sreću, bez ozbiljnijih posledica.

  (5) detaljnije
 • Nova-policijska-stanica

  Na Bulevaru u Nišu policijska stanica sa sto policajaca

  U najgušće naseljenom delu Niša na Bulevaru Nemanjića, u Ulici Pariske komune broj 11, otvorena je ispostava policijske uprave u kojoj će raditi oko stotinu policajaca, a Nišlije će na tom mestu moći i da izvade pasoš i ličnu kartu.

  (19) detaljnije
 • VODA

  Bez vode deo Bulevara Nemanjića

  Zbog pucanja cevi na Bulevaru Nemanjića ispred zgrade broj 72, bez vode su žitelji jednog dela ovog bulevara, od Sremske ulice do Gabrovačke reke sa desne strane, odnosno parni brojevi zgrada.

  detaljnije
 • policija.jpg

  Pokušao da joj otme torbu, od pada polomila butnu kost

  U pokušaju da od žene na Bulevaru Nemanjića otme torbu, razbojnik je u sredu oko 20:30 prišao ženi s leđa i oborio je na zemlju, a njoj je od toga polomljena butna kost.

  (2) detaljnije
 • Sajam-cveca.jpg

  Sedmi Uskršnji sajam cveća na Bulevaru

  Na 7. Uskršnjem sajmu cveća i lekovitog bilja, koji će u dvorištu Osnovne škole "Sveti Sava" biti održan od 23. do 26. aprila, posetioci će moći da kupe seme, sadnice, saksijsko cveće, dendro-materijal i baštensku opremu.

  (2) detaljnije
 • deponija-bozidar-adzije.jpg

  Foto-vest: Deponija na Bulevaru Nemanjića

  Nedaleko od pijace “Krive Livade” u Nišu tri kontejnera prepuna smeća privlače samo pse lutalice, dok ih građani zaobilaze u širokom luku i, kako sami kažu, plaše se zaraze.

  (1) detaljnije
 • strgnuo

  Strgao ženi lančić na ulici u sred dana

  Niška policija uhapsila je Ć.B. (37) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je na opasan način strgao sa vrata prolaznice zlatni lančić i potom pobegao.

  detaljnije
 • 2

  Ubijen Miloš Savić (video)

  Na Bulevaru Nemanjića oko 22:30h hicima iz pištolja ubijen je Miloš Savić, od ranije poznat policiji. Nakon ubistva, u istoj ulici, na parkingu iza staračkog doma u Nišu, eksplodirao je i „Audi A6“ bugarske registracije.

  (81) detaljnije
 • park-sv.save---bulevar.jpg

  Novi izgled Svetosavskog parka

  U 2013. godini prostor ispred zgrade Opštine Medijana trebalo bi da liči na Trg sa česmom, a u planu je i uređenje bine u samom parku, najavljuju u Medijani.

  (20) detaljnije
 • ribarnica-na-bulevaru.jpg

  "Sporna" trafika na Bulevaru

  Preko puta pijace Boško Buha na Bulevaru Nemanjića nedavno je postavljena još jedna trafika koja se svojom veličinom vidljivo izdvaja od ostalih. Opština izdala privremenu dozvolu.

  (20) detaljnije