Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

DIDS

 • DIDS

  "DIDS 2021 Digital" privukao veliki broj gledalaca

  Prva digitalna DIDS konferencija po nekim parametrima je nadmašila svoje oflajn prethodnike. Jedan od njih je broj posetilaca, ovoga puta digitalnih. U okruženju u kom su svi internet sadržaji na samo klik daleko, zadržati pažnju na onlajn konferenciji nimalo nije lak zadatak, ali ovogodišnji DIDS je uspeo u tome. Video platforma, sa koje je vršen prenos uživo na dids.rs sajtu, zabeležila je preko 600 jedinstvenih gledalaca. Sedamnaest učesnika iz zemlje i sveta uspelo je da zaokupi pažnju gledalaca i ponudi raznolikost pristupa osnovnoj temi – internet kao sluga i kao gospodar.

  (1) detaljnije
 • dids 2021

  Još malo vremena ostalo za prijavu na ovogodišnju konferenciju “DIDS 2021 Digital”

  Do 17 sati danas otvorene su prijave za učešće na konferenciji “DIDS 2021 Digital”, a događaj će biti održan bez prisustva publike 17. marta, uz video prenos koji će moći da prate samo oni koji se budu registrovali za konferenciju, kažu organizatori.

  detaljnije
 • slika1.jpg

  DIDS 2016:Bezbednost na internetu i njegova budućnost

  Na 7. konferenciji o internetu DIDS 2016. koja je održana 15. i 16. marta u Beogradu, preko 370 posetilaca i 1.300 gledalaca je pratilo 50 domaćih i stranih govornika koji su pokušali da daju odgovore na pitanje ko i kako upravlja internetom i kakva je njegova budućnost.

  detaljnije
 • internet.jpg

  Prenos konferencije DIDS 2016 preko interneta

  Za učešće na konferenciji o razvoju interneta u zemlji i svetu i na .RS i .SRB domenskim prostorima Srbije DIDS 2016, koja će 15. i 16. marta 7. put biti održana u beogradskom hotelu "Hyatt Regency“ prijavilo se oko 500 učesnika.

  detaljnije
KOMENTAR DANA

Sad će da kažu pa kriva je cev što je pukla.

Miloš Janković čitalac

Tekst: Saniran kvar na Nišavskom keju - ko je kriv, odlučiće sud nakon izveštaja policije