Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ding Dong

  • Ding Dong (1)

    Novim spotom niški "Ding Dong" želi da vrati hip-hop na "pobedničke staze"

    Simboličnom porukom iz spota u kome guraju automobil na kome piše hip-hop, trojac iz popularnog niškog rep sastava Ding Dong predstavio je novu pesmu King Kong, kojom žele da ovaj muzički pravac “vrate na pobedničke staze”.

    (10) detaljnije
  • Ding Dong (2)

    "Ding Dong": Kada ne bismo repovali na niškom, lagali bismo i nas i publiku

    "Tvrdim" niškim govorom, specifičnim humorom i tematikom pesama, hip-hop trojac iz Niša "Ding Dong" od druge polovine devedesetih profiliše se u javnosti kao jedan od najboljih niških rep sastava. Prvi su niški rep bend koji je snimio album, a kultni status numerom "Ćelav sam pa šta", koja je početkom ovog veka bila druga najslušanija pesma u zemlji. Za "Južne vesti" govore o tome koliko je nekad bilo teško sakupiti novac za snimanje pesme, o tome kako je atmosfera u Nišu bila "zdravija" i o spotu za novu pesmu, koji će uskoro biti objavljen.

    (1) detaljnije
  • Ding Dong

    “Ding Dong” uz specijalne goste i novu pesmu stiže na “Dođi na amfi”

    Poznati hip-hop trojac iz Niša "Ding Dong" nastupiće u subotu, 22. jula na 12. festivalu hip-hop kulture "Dođi na amfi" na amfiteatru na Nišavi. Jedan od članova grupe Robert Kitanović rekao je da će na koncertu imati specijalne goste, ali i najavio da će Nišlije premijerno čuti novu pesmu.

    (1) detaljnije
  • Durlan Tri solitera

    Durlan: Od mesta "opasnih momaka" do mirnog niškog naselja

    Ako za niško naselje kažu da kiša u njemu ne pada jer ne sme, svaki Nišlija će znati da je reč o Durlanu. U kraju poznatom po opasnim momcima, uličnom vaspitanju, izraženom lokalpatriotizmu, rivalitetu sa Bulevarcima, FK Sinđeliću i Bikovima, hip-hop grupama Ding Dong i Stereo Banana, Bobanu Zdravkoviću i "tri solitera", danas je sve manje tenzije.

    (48) detaljnije
  • OS-kos-los-jos-house.jpg

    Još košarkaških asova u spotu za "Oš koš loš još"

    14 godina posle Jarića, Obradovića i Pešića, “glumci” u spotu za kultnu nišku pesmu “Oš koš loš još” postali su i Konstantinovi košarkaši Vitković, Tasić i Đorđević, Zvezdini Jović i Marjanović, kao i Pavlović, Dalo i Milosavljević iz Partizana.

    detaljnije
  • Okupljanje benda "T-Error", klub Juridicum

    T-error proslavio dve decenije

    Niški hard kor sastav "T-Error" sinoć je proslavio dvadeset godina postojanja i stvaralaštva. Uz veliki broj gostiju ovaj bend podsetio je na mnoge detalje iz njihove sadržajne karijere.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: