Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Direkcija za izgradnju Pirot

  • ćirić

    Novi mandati za dvojicu direktora javnih preduzeća u Pirotu

    Dosadašnji direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Slaviša Svilarov, kao i Bratislav Ćirić, koji je u prethodnom periodu bio na čelu Gradske toplane, dobili su još po jedan mandat na direktorskim mestima, odluka je odbornika na poslednjoj Skupštini Grada Pirota.

    (2) detaljnije
  • autobuska stanica pirot

    U planu izmeštanje glavne autobuske stanice u Pirotu

    Umesto na dosadašnjoj, Autobuska stanica u Pirotu trebalo bi da bude izmeštena na sam ulaz u grad, kod bivše buvlje pijace, usvojili su gradski većnici. Kako je rekao Zoran Krstić, šef Odeljenja za urbanizam, u narednih godinu dana pripremaće planske dokumente, a zatim i tražiti od Republičke direkcije za urbanizam da im ustupi zemljište. Kada će krenuti izgradnja novog objekta i koliko će koštati, nadležni nisu precizirali.

    (9) detaljnije
  • 1.jpg

    Pirotsko selo Ponor dobilo novi vodovod

    Višedecenijski problem meštana Ponora koji su se zbog čestog presušivanja lokalnog izvorišta vodom godinama snabdevali iz cisterni, konačno je rešen spajanjem sa gradskim vodovodom.

    detaljnije
  • kt-pirot.jpg

    Izgradnja kružnih tokova u Pirotu

    Posle završetka radova na kružnom toku na malom mostu u Pirotu, u Direkciji za izgradnju grada najavljuju mogućnost da se na još 3 raskrsnice u gradu reguliše saobraćaj na isti način.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: