Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dom zdravlja Lebane

 • krov dom zdravlja lebane

  Vetar oduvao deo krova Doma zdravlja u Lebanu

  U noći između ponedeljka i utorka, jak vetar oduvao je stari deo krova Doma zdravlja u Lebanu. Prolaznika u tom trenutku nije bilo, te nema povređenih, a u ovoj ustanovi kažu da sve službe rade i funkcionišu. Šteta se procenjuje na oko 500.000 dinara, a krov bi trebalo da bude popravljen u toku sutrašnjeg dana.

  detaljnije
 • aparati dz lebane

  Dom zdravlja u Lebanu dobio nove aparate za pregled ušiju

  Audiometar proizveden pre više od 30 godina, koji su lekari koristili za rad u lebanskom Domu zdravlja, zamenjen je novim. Ova ustanova dobila je i novi aparat za ispitivanje srednjeg uha, te će, kako kažu, ubuduće preciznije i brže raditi dijagnostiku.

  (1) detaljnije
 • oči

  Besplatna provera vida i očnog pritiska u petak u Lebanu

  Građani i bez zdravstvene knjižice moći će da provere vid i izmere očni pritisak u petak, 7. juna od 10 do 14 sati u Domu zdravlja u Lebanu. Pregledi su besplatni i nije potrebno prethodno zakazivanje.

  detaljnije
 • pregled uha

  Preventivni pregledi sluha tokom marta na jugu Srbije

  Sa ili bez zdravstvene knjižice građani sa juga Srbije moći će besplatno da provere sluh. Stanovnici Jablaničkog okruga moći će to da urade u domovima zdravlja u Leskovcu i Lebanu, Piroćanci u ambulanti ORL, a pregledi su do kraja ove nedelje organizovani i u prokupačkoj Bolnici.

  (1) detaljnije
 • Pokretni mamograf

  Pokretni mamograf februara u Lebanu

  Žene od 50 do 69 godina iz Bojnika, Lebana i Medveđe, bez obzira na to da li im je overena zdravstvena knjižica, moći će od 5. februara do 5. marta da obave mamografski pregled, a pokretni digitalni aparat nalaziće se ispred Doma zdravlja u Lebanu.

  detaljnije