Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dragan Đorđević

  • SNS zastave KOSTA srpska napredna stranka

    Smena u SNS Medijana o kojoj niški naprednjaci ćute

    Dosadašnji predsednik Odbora SNS u Medijani Dragan Đorđević smenjen je sa te funkcije prošle nedelje, nepuna tri meseca nakon što su naprednjaci prvi put doživeli poraz u toj opštini na izborima, saznaju Južne vesti. Da li raspuštanje Odbora ima veze sa lošim rezultatima - iz SNS ne odgovaraju danima, dok Đorđević kaže da ne zna za to i da će mu verovarno reći kada se vrati u Niš iz Beograda.

    (34) detaljnije
  • djordjevic

    Odbornik SNS Dragan Đorđević novi direktor niške Pošte

    Član SNS-a i odbornik ove stranke u Skupštini Grada Dragan Đorđević, novi je direktor Pošte Niš. Ovog nekadašnjeg potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije na ovo mesto je imenovalo rukovodstvo Pošta Srbije, a on najavljuje novu, uzlaznu putanju institucije koju vodi uz bolje, ali i nove usluge.

    (76) detaljnije
  • Branislav Jovanović

    Bane Jovanović: Svojevremeno sam vozio Bulatovića da vidi Tomu Nikolića

    Kada je 2011. godine, tadašnji lider SNS Tomislav Nikolić odlučio da štrajkom glađu dođe do raspisivanja izbora, niški odbornik Branislav Jovanović je tada kao gradski funkcioner, kako kaže, kolima je vozio sadašnjeg gradonačelnika Darka Bulatovića i odbornika SNS Dragana Đorđevića da ga posete. Priče o ranijem druženju funkcionera i opozicije potvrdio je i Đorđević rekavši da je i on službenim kolima vozio razne funkcionere, ali da tog druženja više nema.

    (6) detaljnije
  • Dragan Đorđević fk sinđelić potpredsednik fudbalskog saveza srbije

    Dragan Đorđević pušten iz pritvora

    Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i vlasnik preduzeća "Saputnik" posle skoro 2 meseca provedenih u pritvoru, pušten je na slobodu.

    (8) detaljnije
  • dragan-djordjevic

    Produžen pritvor Draganu Đorđeviću

    Potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije i prvom čoveku FK Sinđelić, određen je jednomesečni pritvor i doneto rešenje o pokretanju istrage u vezi sa njegovim poslovanjem.

    detaljnije
  • dragan djordjevic

    Uhapšen Dragan Đorđević

    Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i vlasnik niškog FK Sinđelić uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj "u svojoj privrednoj delatnosti", saznaju Južne vesti.

    (37) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: