Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Evrobalkan kup u skijanju

 • Marko-Stevovic-Srbija.jpg

  Završen skijaški Evrobalkan kup

  Trkom u slalomu završen je tradicionalni 11. FIS Evrobalkan kup koji je na Kopaoniku održan u organizaciji Skijaškog kluba "Niš“, a najbolji u slalomu bili su Slovenac Jure Čas i Šejla Merdanović iz BiH.

  detaljnije
 • Marko-Sljivic-BIH-Pobednik.jpg

  Počeo 11. Evrobalkan kup u skijanju

  Trkama u veleslalomu na Kopaoniku počeo je 11. FIS Evrobalkan kup, međunarodno skijaško takmičenje koje tradicionalno organizuje Skijaški klub "Niš“, a na kome učestvuju skijaši iz 12 država. 

  detaljnije
 • EB14-Ristevski.jpg

  Završen 10. Evrobalkan kup u skijanju

  Jubilarni 10. FIS Evrobalkan kup “Niš 2014.” završen je na Kopaoniku u znaku velike borbe najboljih skijaša srednje i jugoistočne Evrope, ali i pohvala Skijaškom klubu “Niš” za odličnu organizaciju takmičenja.

  detaljnije
 • Zenski-tim.jpg

  Dubovska pobednik Evrobalkan kupa "Niš 2014."

  Češka skijašica Martina Dubovska pobedila je u slalomu srpsku olimpijku Nevenu Ignjatović, na jubilarnom 10. Međunarodnom takmičenju Evrobalkan kup „Niš 2014“ na Kopaoniku.

  detaljnije
 • petra-5.-put-sampion-u-skijanju.jpg

  Nišlijka državni prvak u skijanju

  Niška skijašica Petra Veljković osvojila je 5. put  titulu državnog prvaka, ovog puta u konkurenciji do 13 godina na Prvenstvu Srbije na Kopaoniku. Mladi skijaši Ski-kluba “Niš” osvojili su ukupno 6 medalja. 

  (2) detaljnije
 • 13EB-Milica.jpg

  Evrobalkan kup premešten na Kopaonik

  Umesto na Staroj planini, 10. Međunarodno skijaško takmičenje FIS Evrobalkan kup “Niš 2014.” čiji je inicijator i tehnički organizator Skijaški klub “Niš”, održaće se 24. i 25. marta na stazi “Crna duboka” na Kopaoniku. 

  (3) detaljnije
 • EB12-ZastaveA.jpg

  Evrobalkan kup na Staroj planini

  Skijaši iz Rumunije, Turske i Rusije prvi su prijavljeni za učešće na 9. FIS Evrobalkan kupu "Konstantin 2013.“ koji će biti održan 25. i 26. februara 2013. godine na Staroj planini. 

  detaljnije