Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Evrobalkan kup u skijanju

  • Marko-Stevovic-Srbija.jpg

    Završen skijaški Evrobalkan kup

    Trkom u slalomu završen je tradicionalni 11. FIS Evrobalkan kup koji je na Kopaoniku održan u organizaciji Skijaškog kluba "Niš“, a najbolji u slalomu bili su Slovenac Jure Čas i Šejla Merdanović iz BiH.

    detaljnije
  • Marko-Sljivic-BIH-Pobednik.jpg

    Počeo 11. Evrobalkan kup u skijanju

    Trkama u veleslalomu na Kopaoniku počeo je 11. FIS Evrobalkan kup, međunarodno skijaško takmičenje koje tradicionalno organizuje Skijaški klub "Niš“, a na kome učestvuju skijaši iz 12 država. 

    detaljnije
  • EB14-Ristevski.jpg

    Završen 10. Evrobalkan kup u skijanju

    Jubilarni 10. FIS Evrobalkan kup “Niš 2014.” završen je na Kopaoniku u znaku velike borbe najboljih skijaša srednje i jugoistočne Evrope, ali i pohvala Skijaškom klubu “Niš” za odličnu organizaciju takmičenja.

    detaljnije
  • Zenski-tim.jpg

    Dubovska pobednik Evrobalkan kupa "Niš 2014."

    Češka skijašica Martina Dubovska pobedila je u slalomu srpsku olimpijku Nevenu Ignjatović, na jubilarnom 10. Međunarodnom takmičenju Evrobalkan kup „Niš 2014“ na Kopaoniku.

    detaljnije
  • petra-5.-put-sampion-u-skijanju.jpg

    Nišlijka državni prvak u skijanju

    Niška skijašica Petra Veljković osvojila je 5. put  titulu državnog prvaka, ovog puta u konkurenciji do 13 godina na Prvenstvu Srbije na Kopaoniku. Mladi skijaši Ski-kluba “Niš” osvojili su ukupno 6 medalja. 

    (2) detaljnije
  • 13EB-Milica.jpg

    Evrobalkan kup premešten na Kopaonik

    Umesto na Staroj planini, 10. Međunarodno skijaško takmičenje FIS Evrobalkan kup “Niš 2014.” čiji je inicijator i tehnički organizator Skijaški klub “Niš”, održaće se 24. i 25. marta na stazi “Crna duboka” na Kopaoniku. 

    (3) detaljnije
  • EB12-ZastaveA.jpg

    Evrobalkan kup na Staroj planini

    Skijaši iz Rumunije, Turske i Rusije prvi su prijavljeni za učešće na 9. FIS Evrobalkan kupu "Konstantin 2013.“ koji će biti održan 25. i 26. februara 2013. godine na Staroj planini. 

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: