Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Jedinstvo Pirot

  • Omladinac osnovan pod imenom POLSK

    Vek fudbala u Pirotu - od krpenjače do terena sa veštačkom travom

    U godini kada se obeležava 100 godina od osnivanja Fudbalskog saveza Jugoslavije, fudbalski radnici i ljubitelji fudbala u Pirotu obeležili su svoj jubilej - vek fudbalske igre u Pirotu. Prvu utakmicu odigrali su u dvorištu Gimnazije saveznički vojnici, a za prvu pravu fudbalsku loptu zaslužni su braća Nikolić koji su je doneli iz Francuske. Danas, u Pirotskom okrugu ima 35 registrovanih klubova i preko 2.000 fudbalera, sudija i fudbalskih radnika.

    (1) detaljnije
  • -DSC1244-resize.JPG

    Promocija Monografije pirotskog Jedinstva

    Iako se pirotski Fudbalski klub Jedinstvo danas takmiči u Okružnoj ligi, i dalje je jedan od najpopularnijih pirotskih klubova, što je pokazala i promocija monografije "Formirano je da bi večno trajalo - Monografija SD Jedinstvo". 

    detaljnije
  • monografija.jpg

    Monografija Sportskog društva "Jedinstvo"

    Promocija monografije "Formirano je da bi večno trajalo - Monografija Sportskog društva Jedinstvo" autora Borivoja Petrovića biće održana u svečanoj sali pirotske Gimnazije u četvrtak od 19:30h.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: